Bakın hanımefendi yaşım sizi ilgilendirmiyor bu bir , cinsel hayat sadece birleşme ile olmuyor bu iki , vücudumuzu çok iyi tanıyoruz bunu bizden iyi bilemezsiniz bu üç , cinsel ilişkiyi üremek için zannetmiyoruz ve kolay hiç zannetmiyoruz bu dört son ve beşinci olarak kocamla alâkalı sorunlarımı buraya yansıtacak biri değilim. Allah'ıma şükürler olsun kocamla çok severek ve sayarak evlendik hiçbir sorunumuz yok. Size şunu da söyleyeyim cuma günü hamile olduğumu öğrendim ve gecesine düşük yaptım. Eşimin ailesinde hep çocuk tedavisi yapıldığı için baştan sorunumuz varsa bilelim dedik o yüzden çocuk işine hemen girdik eğer ki bir anda evlenseydik emin olun bende bir süre istemezdim ama biz 3 yıldır birbirimizin hayatındayız zaten ki yeniden hamile kalırsam guatr hastalığım var tsh yüksek çıktı belki de çocuk bu yüzden tutunamadı yeniden ilaç kullanıcam hamile kalınca da düşün olmaması için progesteron kullanmam lazımmış. Kimse kimsenin işine karışmasın lütfen kocamla sorun yaşarsan arkamda durcak kapı gibi annem babam var bana da çocuğuma da bakar merak etmeyin.