- 9 Aralık 2025
- 41
- 9
- 1
- 28
Markası prodoctorMarkası awoxsa büyük ihtimalle gebesiniz
Sabah tekrarla ama büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun şimdidenMarkası prodoctor
İnşalllah güzel dileklerini için çok teşekkür ederimSabah tekrarla ama büyük ihtimalle hamilesin hayırlı olsun şimdiden
Rica ederimİnşalllah güzel dileklerini için çok teşekkür ederim
benim ilk testim de böyleydi. var gibi duruyor ama kan ver. düzenli takip et inşallah sağlıklı bi gebelik yaşarsın.Kızlar var mı gebelik
Tekrarladınız mı acaba testiİnşalllah güzel dileklerini için çok teşekkür ederim
Testi sipariş etmişti daha gelmedi tekrarlayamadımTekrarladınız mı acaba testi
Bence bir kan vermelisiniz adetiniz ne zaman pekiTesti sipariş etmişti daha gelmedi tekrarlayamadım
Şimdi yaptım ama chat yok diyor gölge diyorBence bir kan vermelisiniz adetiniz ne zaman pek
HamilesinnnŞimdi yaptım ama chat yok diyor gölge diyor
Ay inş canımmm yaa regl günüme daha var bide gelirse biraz daha bekleyeyimHamilesinnn
Bunlarda benim adet günü testlerimdiAy inş canımmm yaa regl günüme daha var bide gelirse biraz daha bekleyeyim
Chat gt zaten herşeye yok diyooŞimdi yaptım ama chat yok diyor gölge diyor
Senin ki tam belirgin canımmm tebrik ederimBunlarda benim adet günü testlerimdi
İnşallah canım tabiki ederimmmmmChat gt zaten herşeye yok diyoopik atiyorum onada yok diyo gözü görmüyor onun.
Hamilesin canım tebrikler. Hemen kan ver netleştir sağlıkla kucağına alırsın inşallah,Bizede dua et insllah
Ben doğurcam az kaldı Allah nasip ederse sende adet günü kan ver bence tebrik ediyorum şimdidenSenin ki tam belirgin canımmm tebrik ederim
Tam belli olsun diye efekt yaptımKuzum siyah beyaz olduğu için anlayamadım ki gözükmüyor birşey benim silik çizgiydi pazartesi gebe çıktım işte
Hangi marka bu acabaKızlar var mı gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?