artımedHangi marka bu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artımedHangi marka bu acaba
Canım senin test awox muydu benimki awox bugünkü testler güvenilir miBen doğurcam az kaldı Allah nasip ederse sende adet günü kan ver bence tebrik ediyorum şimdiden![]()
Canım senin test awox muydu benimki awox bugünkü testler güvenil
Evet awoxtu kan versene kızCanım senin test awox muydu benimki awox bugünkü testler güvenilir mi
Ay bide regl olursam diye korkuyorumEvet awoxtu kan versene kız![]()
Saçmalama acile kan ver bekleyemezsen beklerim dersende sabah sağlık ocağına ver ama gebesin belli yaniAy bide regl olursam diye korkuyorum![]()
Evet awoxtu kan versene kız![]()
Verince sonucu size yazacağım içime su serptinizSaçmalama acile kan ver bekleyemezsen beklerim dersende sabah sağlık ocağına ver ama gebesin belli yani
Hadi bakalım eşine söyle acile git sancım var filan ama ilaç içemiyorum testim pozitif çıkıyor guvenemedim de alırlar kanınıVerince sonucu size yazacağım içime su serptiniz![]()
Kız bazen kötü yorumlar okuyorum kimyasal olan var hani ondan korkuyorum ondan bekliyorumHadi bakalım eşine söyle acile git sancım var filan ama ilaç içemiyorum testim pozitif çıkıyor guvenemedim de alırlar kanınıvalla dünden bugüne iyi sabır etmişsin
Valla yerinde olsam 5 dk beklemem herkesin gebeliği kendine unutma çok beklemişsin sanırım bu haberi ama bence sağlıklı bir bebişin olcak eminim rabbim gönlüne göre versinKız bazen kötü yorumlar okuyorum kimyasal olan var hani ondan korkuyorum ondan bekliyorum![]()
Amin canımın sana yazacağım öğreninceValla yerinde olsam 5 dk beklemem herkesin gebeliği kendine unutma çok beklemişsin sanırım bu haberi ama bence sağlıklı bir bebişin olcak eminim rabbim gönlüne göre versin![]()
Merakla bekliyorum canım benim hadi güzel haberlerle gelAmin canımın sana yazacağım öğrenince![]()
Merhaba canım 12 gündür adetim geçiyor kasık ağrım ve ara ara bel agrim afedersiniz mm meme ucu ağrıyoCanım var galiba pek yalancı çüzgi gibi durmuyor bide erken gebelik testi alıp dene
Benimde öyleydi canım kan verseneMerhaba canım 12 gündür adetim geçiyor kasık ağrım ve ara ara bel agrim afedersiniz mm meme ucu ağrıyo![]()
Senin sonuç ne pekiBenimde öyleydi canım kan versene
İlk defa böyle oldum6 aylık evliyimBenimde öyleydi canım kan versene
5 haftalık hamileyimSenin sonuç ne peki
Yaaaa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah5 haftalık hamileyim
Teşekkür ederimm inşallah isteyen herkese nasip olurYaaaa ne güzel sağlıkla gelsin inşallah