- Emoji Skoru
- 52
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi truvahelen
10gündür regl gecikmişti konduramadim açikcasi.Regl belirtilerim vardı.Birde sulu beyaz akıntım.Anca 4gün sonraya kadın doğum için yer bulabildim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok şaşkınım.6/7ay denedik .Dedim herhalde sıkıntı var.Hamilesiniz![]()
Hemen belirdi açikcasi beklemedim bile.Bana silik gibi geldi o yüzden konduramadim.Hala şaşkınım.Randevunuza daha varsa ben olsam birkaç test daha yapardım çok heyecanlı çünküBen 2 gün beklemiştim doktora gitmek için zaman geçmemişti resmen. Bu arada kuruma çizgisi de olabilir o yüzden birkaç test daha yapmakta fayda var
Ya hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende dün sizden daha silik çizgi ile öğrendim beta 16.7 çıktı 3 farklı test yaptım![]()
Teşekkürler kadın doğuma yarın gideceğim ama benim adet günü 26 Ocak çok çok erken olduğu için değer bence normal Dpo 10 da öğrendim bugün dpo 11 yarın tekrar beta baktıracağım umarım artmıştırYa hayırlı olsun inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu beta değeri normalmiy miş? Pek bilmiyorum kusura bakmayın da.
Hemen belirdiyse büyük ihtimal gebesinizHemen belirdi açikcasi beklemedim bile.Bana silik gibi geldi o yüzden konduramadim.Hala şaşkınım.
Gayet sağlıklı bir gebelik hayırlı olsunHemen belirdi açikcasi beklemedim bile.Bana silik gibi geldi o yüzden konduramadim.Hala şaşkınım.
Ya İnşallah öyledir.Rabbim hayırlısını versinGayet sağlıklı bir gebelik hayırlı olsun
3gün sonraya randevu bulabildim ancak Allah hayırlısını versin .Hamilesiniz 10 gün gecikmiş
Kan verin