Hamile miyim ?

ciftcidarli

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
IMG_2531.webp

Şöyle ben 7 Ocak’ta rahim filmi çektirdim on gün doktorum ilişkiyi yasakladı 19 Ocak’ta tek ilişkim var normalde 24 Ocak’ta regl olmam gerekiyordu ama halen regl olmadım yaklaşık 7 8 günlük bir gecikme var yani 19 Ocak’ta döllenme olmuşsa şu an 11 günlük bunun çıkmış olması gerekmez miydi

Şöyle ben 7 Ocak’ta rahim filmi çektirdim on gün doktorum ilişkiyi yasakladı 19 Ocak’ta tek ilişkim var normalde 24 Ocak’ta regl olmam gerekiyordu ama halen regl olmadım yaklaşık 7 8 günlük bir gecikme var yani 19 Ocak’ta döllenme olmuşsa şu an 11 günlük bunun çıkmış olması gerekmez miydi
7-8 günlük gecikme fazla çoktan pozitif çıkması lazımdı olsaydı. Kan testi verdiniz mi

Merhaba test negatif gözüküyor az önce drmfk nın bir reelsini izledim testlerle alakalı adet gecikmesinfen yedi gün sonra test çok belirgin kırmızı oluyor instagramdan bakabilirsiniz. Yine de emin olmak istiyorsanız beta hcg baktırın bence

İlk defa gecikme yaşıyorum normalde hep erken regl olurum. Fotoğrafta çıkmasa da hayalet bir çizgi var gibiydi. 7 gün gecikme ama 19 ocaktaki ilişkiden olmuşsa olması lazım zaten şu an 11 gün olmuş oluyor 11 günde teste yansır mı ?

Back
X