• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Aile hekimine gidecektim ama 2-3 günde çıkıyor diyor vazgeçtim . hastanede daha hızlı çıkıyor yarın hastane de vereceğim
Merhabalar sonucunuz çıktı mı
az Önce hastaneden geldik. Evimiz hastaneye uzak . devlet hastanesinin acilinde yapmadılar . Beklemedim bile hemen girdim acilden boştu hastane ama kadın doğuma gideceksin orada yaptıracaksın diyip tersledi doktor beni
Daha sonra iş çıkışı Eşim yanıma geldi ağlamaklı anlatınca özel hastanenin aciline gidip verdik. 1 saat içinde de çıktı sonucum. Allah iyi insanlara denk getirsin diyorum . İzmir’de yaşıyorum ve devlet hastanelerinde çektiğim eziyetin haddi hesabı yoktur her seferinde de kötü muamele görüyorum . bir tüp kan için 1.5 saat yol git gel 3 saatimi aldı. Özel hastane fiyatları da malum insan gebeliğin başı gitmeyim etmeyim diyor ama zorluyorlar sanki çok zor bi kan alın demesi . İnanın özelde 3 dk sürdü . 3 saat yorulup üzülmeme mi yanayım doktorun beni terslemesine mi bilemedim

Ay hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bize de dua edin 🙏🏻 bu arada ben hep özele gidiyorum devlette insan gerçekten sürünüyor
Allah’ım isteyen herkese nasip etsin baştada size 🌸☺️ benim ilk gebeliğimde kese oluştu ama bebek görünmedi boş gebelik olarak kayıtlara geçti kürtaj oldum 11. Haftamda inşallah bu sefer sıkıntı olmaz herkesin imtihanı farklı benimde böyle diyelim çok bağlanmak istemiyorum o yüzden inşallah kalp atışını duyar sağlıklı bir hamilelik geçiririm

Allah’ım isteyen herkese nasip etsin baştada size 🌸☺️ benim ilk gebeliğimde kese oluştu ama bebek görünmedi boş gebelik olarak kayıtlara geçti kürtaj oldum 11. Haftamda inşallah bu sefer sıkıntı olmaz herkesin imtihanı farklı benimde böyle diyelim çok bağlanmak istemiyorum o yüzden inşallah kalp atışını duyar sağlıklı bir hamilelik geçiririm
Benim de iki kez öğrendim ve maalesef kaybettim Allah bir daha yaşatmasın diyelim inşallah bu kez her şey güzel olacak 💘

Ya en iyisini yapmışsınız gerçekten ağlatmadan göndermiyorlar . Özel tabiki en güzeli ama geçen sene her gidişimde 7-8 bin verdiğim için ayda 4-5 kez de gittiğim için çok sıkıntı yaşadım. Ama bu sefer çok sık gitmeyeceğim Allah’ın takdiri. İlaçlar kanlar tahliller baş edemedim özelde o yüzden devlete geçmiştim.

Benim de iki kez öğrendim ve maalesef kaybettim Allah bir daha yaşatmasın diyelim inşallah bu kez her şey güzel olacak
İnşallah size de dua ediyorum 🌸 sağlıklı olmayan gebelikler düşüyor demişti doktorlar o yüzden her şeyin hayırlısı olsun. Benim kasık ağrılarım olmuştu meğerse o günlerde yumurtlama oluyormuş bende o günleri değerlendirdim sizde değerlendirin bedeninizi dinleyin.

Ya en iyisini yapmışsınız gerçekten ağlatmadan göndermiyorlar . Özel tabiki en güzeli ama geçen sene her gidişimde 7-8 bin verdiğim için ayda 4-5 kez de gittiğim için çok sıkıntı yaşadım. Ama bu sefer çok sık gitmeyeceğim Allah’ın takdiri. İlaçlar kanlar tahliller baş edemedim özelde o yüzden devlete geçmiştim.
Evet maalesef çok maliyetli oluyor ben de eşimde çalıştığımız için sıkıntı etmiyoruz ama maddi imkanı olmayanlar için gerçekten zorlayıcı olabilir ücretler

Evet maalesef çok maliyetli oluyor ben de eşimde çalıştığımız için sıkıntı etmiyoruz ama maddi imkanı olmayanlar için gerçekten zorlayıcı olabilir ücret

Evet maalesef çok maliyetli oluyor ben de eşimde çalıştığımız için sıkıntı etmiyoruz ama maddi imkanı olmayanlar için gerçekten zorlayıcı olabilir ücretler
illere göre hastanelere göre fiyatlar değişiyor ben Antalya’dan geldim mesela İzmir’e çok farkediyor fiyatlar . Allah ödeme kolaylığı versin diyelim ne diyim

Kesinlikle zorluyor hayırlısı olsun diyelim Rabbim gönlümüze göre en güzelini nasip etsin

Back
X