- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sena015551
Merhabalar ben en son 5 martta Ramazan ayında regl olmuştum 15-17 Mart gibi ilişkim oldu sonrasında adet dışı bir kan geldi bayramda ve 4-5 gün boyunca da devam etti karın ağrıısıhla beraber ama çok az peçeteye gelecek kadar evlenmeden önce de böyle şeyler yaşardım ama bir gün sürerdi genelde doktora gitmedim randevu yoktu bayramdan sonra bir daha regl olmadı normalde bu zamana kadar hiç gecikmem olmadı 27 yaşındayım şimdi nisan sonuna geldik hala olmadı Nisan sonunda reglim gelmesi lazımdı gelmediği için test yaptım hafif silik çizgi çıktı sonra bir daha yaptım onda çizgiyi göremedim acile gittim betam 0.2 çıktı 30 Nisan gibi bi tarihti idrar enfeksiyonu çıktı sonra memleketime döndüm 2 hafta sonra falan tekrar test yaptım negatif tekrar ilişkimde olmadı kan testi de vermedim çünkü 2 test yaptım ikisi de direkt negatif çıktı ama ikinci ayın regl tarihi geldi ve hala olmadım mide yanması ve bulantım var geç döllenme olabilir mi bu yarın kan vereceğim ama merak ettim bu tarz bir şey yaşayan var mı