- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi SvetaRusss
-
Ben de öyle düşünüyorum ama testleri negatif çıktığı halde daha sonra gebe olduğunu öğrenenler de var. Ben adet gecikmesinin 8.gününde kan testi yaptırdım ve negatifti. 19 gün oldu ve adetim hala başlamadıregl sırasında ilişki yaşandığı için ben ihtimal olduğunu sanmıyorum
8. günde kanda net çıkması gerekirdi. ayrıca şuan hamile olsanız resmen 6-7 haftalık olacak durumda her türlü testte çıkardı. Eğer başka zaman ilişkiye girmediyseniz hamile olma ihtimaliniz yok. belki pcostan kaynaklıdır gecikmenizBen de öyle düşünüyorum ama testleri negatif çıktığı halde daha sonra gebe olduğunu öğrenenler de var. Ben adet gecikmesinin 8.gününde kan testi yaptırdım ve negatifti. 19 gün oldu ve adetim hala başlamadı
Yani şuana kadar son ilişkiniz 10 martsa geç döllenme falan kalmaz idrar testinin saniyesinde pozitif çıkması lazım 46 gün geçmiş son reglinizin üstüneGeç döllenme olsa bile görünür müydü kanda? Adet düzensizliğim var normalde ama hiç bu kadar geciktiği olmamıştı.
Evet son ilişkim 10 Mart daha sonra olmadı. Sanırım hamile değilim dediğiniz gibi, eğer cuma gününe kadar regl olmazsa tekrar kan testi yaptırmayı planlıyordum ama gerek kalmadı sanırım.Yani şuana kadar son ilişkiniz 10 martsa geç döllenme falan kalmaz idrar testinin saniyesinde pozitif çıkması lazım 46 gün geçmiş son reglinizin üstüne
içiniz rahat edicekse yaptırın ama geç döllenme dahi olsa şuan 5,5 haftalık hamile olurdunuz. Neredeyse kesenin görünceği boyutta bir hamilelikte her ters pozitif verir. Ama sağlığınız için kadın doğuma gidin bence 19 gün uzun bir gecikmeEvet son ilişkim 10 Mart daha sonra olmadı. Sanırım hamile değilim dediğiniz gibi, eğer cuma gününe kadar regl olmazsa tekrar kan testi yaptırmayı planlıyordum ama gerek kalmadı sanırım.
içiniz rahat edicekse yaptırın ama geç döllenme dahi olsa şuan 5,5 haftalık hamile olurdunuz. Neredeyse kesenin görünceği boyutta bir hamilelikte her ters pozitif verir. Ama sağlığınız için kadın doğuma gidin bence 19 gün uzun bir gecikme
Merhaba. Ben 6 Nisan günü adet gördüm. 17 Nisanda ilişkim oldu ve 11 saat sonra falan yani 18inde Ella kullandım.içiniz rahat edicekse yaptırın ama geç döllenme dahi olsa şuan 5,5 haftalık hamile olurdunuz. Neredeyse kesenin görünceği boyutta bir hamilelikte her ters pozitif verir. Ama sağlığınız için kadın doğuma gidin bence 19 gün uzun bir gecikme