• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

SvetaRusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Kızlar selam,

Son regl tarihi 8-13Mart arası. Ve biz eşimle 10 Mart gibi bir ilişkiye girdik. Normalde beklenen adet başlangıç tarihi 9 Nisan fakat hala başlamış değil. Bu süreçte 12 ve 14 Nisan’da idrar ile ev tipi testte sonuç negatif çıktı. 17 Nisan gibi yaptırdığı kan testinde 0,2 HCG değeri çıktı. 10 gün sonra yani bugün bir idrar testi daha yaptım evde ve o da negatif çıktı. Adet gecikmesinden sonra 3 idrar ve 1 kan testi de negatif çıktı. Bu gecikmenin sebebi hala gebelik olabilir mi? Pcos rahatsızlığı da var aynı zamanda. Gebe olma ihtimalim var mı sizce?

regl sırasında ilişki yaşandığı için ben ihtimal olduğunu sanmıyorum

regl sırasında ilişki yaşandığı için ben ihtimal olduğunu sanmıyorum
Ben de öyle düşünüyorum ama testleri negatif çıktığı halde daha sonra gebe olduğunu öğrenenler de var. Ben adet gecikmesinin 8.gününde kan testi yaptırdım ve negatifti. 19 gün oldu ve adetim hala başlamadı

Ben de öyle düşünüyorum ama testleri negatif çıktığı halde daha sonra gebe olduğunu öğrenenler de var. Ben adet gecikmesinin 8.gününde kan testi yaptırdım ve negatifti. 19 gün oldu ve adetim hala başlamadı
8. günde kanda net çıkması gerekirdi. ayrıca şuan hamile olsanız resmen 6-7 haftalık olacak durumda her türlü testte çıkardı. Eğer başka zaman ilişkiye girmediyseniz hamile olma ihtimaliniz yok. belki pcostan kaynaklıdır gecikmeniz

Geç döllenme olsa bile görünür müydü kanda? Adet düzensizliğim var normalde ama hiç bu kadar geciktiği olmamıştı.

Geç döllenme olsa bile görünür müydü kanda? Adet düzensizliğim var normalde ama hiç bu kadar geciktiği olmamıştı.
Yani şuana kadar son ilişkiniz 10 martsa geç döllenme falan kalmaz idrar testinin saniyesinde pozitif çıkması lazım 46 gün geçmiş son reglinizin üstüne

Yani şuana kadar son ilişkiniz 10 martsa geç döllenme falan kalmaz idrar testinin saniyesinde pozitif çıkması lazım 46 gün geçmiş son reglinizin üstüne
Evet son ilişkim 10 Mart daha sonra olmadı. Sanırım hamile değilim dediğiniz gibi, eğer cuma gününe kadar regl olmazsa tekrar kan testi yaptırmayı planlıyordum ama gerek kalmadı sanırım.

Evet son ilişkim 10 Mart daha sonra olmadı. Sanırım hamile değilim dediğiniz gibi, eğer cuma gününe kadar regl olmazsa tekrar kan testi yaptırmayı planlıyordum ama gerek kalmadı sanırım.
içiniz rahat edicekse yaptırın ama geç döllenme dahi olsa şuan 5,5 haftalık hamile olurdunuz. Neredeyse kesenin görünceği boyutta bir hamilelikte her ters pozitif verir. Ama sağlığınız için kadın doğuma gidin bence 19 gün uzun bir gecikme

Teşekkür ederim biraz daha bekleyeceğim öyleyse. Doktorum pcos'tan dolayı reglimin gecikeceğini söylüyordu zaten ama bu kadar uzun sürmesini ben de beklemiyordum sanırım stres yaptım. Çok teşekkür ederim ilginiz için
içiniz rahat edicekse yaptırın ama geç döllenme dahi olsa şuan 5,5 haftalık hamile olurdunuz. Neredeyse kesenin görünceği boyutta bir hamilelikte her ters pozitif verir. Ama sağlığınız için kadın doğuma gidin bence 19 gün uzun bir gecikme

Kızlar merhaba reglime 4 gün kaldı 3 gün önce biraz pembe lekelenme ve 1 gün arayla tekrar lekelenme oldu 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı Bu gün de çok az pembe şekilde kanamam geldi peçetede fark ettim ama diğerlerinden bir tık daha fazla ve karnım Regl olacak gibi ağrıyor 😣 sizce bu neden olur yerleşme kanaması mı başka bir şey mi acaba çünkü arada bir kaşıntı da oluyor genel akıntım devam da ediyor gün içinde

Merhaba. Ben 6 Nisan günü adet gördüm. 17 Nisanda ilişkim oldu ve 11 saat sonra falan yani 18inde Ella kullandım.

5 mayısta erken gebelik testi
7, 11, 14 mayısta normal gebelik testi
17sinde tekrar erken gebelik testi olmak üzere idrar testleri yaptım hepsi negatif çıktı.

18 Mayıs tarihinde kan testi verdim <1.20

Ayrıca 22 Mayıs tarihinde tekrardan kanda gebelik testi yaptırdım <1.20
27 Mayıs tarihinde idrarda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı

Tüm bu sonuçlara rağmen halen gebelik ihtimali var mıdır?

Cevap verirseniz sevinirim 🌸

Back
X