Hamile miyim

yun ser

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Selamlar bir sorum olacaktı reglime 3 gün var days comfort test yaptım üçü de 5.10. Dkda değil biraz bekleyince pembe bir çizgi görünüyor sizce hamile miyim yapay zekaya soruyorum kuruma çizgisi diyor ama çizginin rengi baya pembe yani emin olamadım

Eklentiler

• IMG_7425.webp
    IMG_7425.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 69
Selamlar bir sorum olacaktı reglime 3 gün var days comfort test yaptım üçü de 5.10. Dkda değil biraz bekleyince pembe bir çizgi görünüyor sizce hamile miyim yapay zekaya soruyorum kuruma çizgisi diyor ama çizginin rengi baya pembe yani emin olamadım
Reaksiyona hemen girer ve okuma süresinde çizgi çıkarsa pozitif sayılıyor. Testi tekrarlamakta fayda var. Çizgi görünüyor evet belki daha çok yenidir.

Bende bu sabah yaptım days comfort hemen çıktı bu çizgi son adetim 29 temmuz pcos var yumurtlamam geç oldı bikaç gün sizce varmı hemrn çıltı böyle
78456.webp

Eklentiler

• 78455.webp
    78455.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 20
Bende bu sabah yaptım days comfort hemen çıktı bu çizgi son adetim 29 temmuz pcos var yumurtlamam geç oldı bikaç gün sizce varmı hemrn çıltı böyle
Eki Görüntüle 3818396
Hemen
Eki Görüntüle 3818396
hemen çıktıysa pozitif olabilir benimkisi 15 dk dan sonra çıkıyordu zaten regl oldum bir de ben bu testeo çok güvenemedim awox alın isterseniz

Back
X