hamile miyim???

elifci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
kızlar merhabalar

geçen ayın 22 sinde adet oldum adetim düzensiz öncelikle belirtmek istiyorum.
ama adetimden 20sinde eşimle birlikte oldum 22sinde hastalanmadım bugün tam 5 gün geçti. şuanda çok kötü grip oldum ve ilaçta alamıyorum.

hamile olma ihtimalim var mı kızlar

imş. hamişimdirkaydirigubbakcemile3

bana yardımcı olun nolursunuz?????????

acil cevaplarınızı bekliyorum

Peki idrar testi yapsam hemen çıkar mı ki yoksa sabah aç karnına mı yapmam gerekiyor? Ya inş. Hamileyimdr

Peki idrar testi yapsam hemen çıkar mı ki yoksa sabah aç karnına mı yapmam gerekiyor? Ya inş. Hamileyimdr
ıdrar testınde 1 hafta sonra bellı oluyor ıstersen 2 gün daha bekle ıstersen dene böyle merak etmekten daha iyidir ben olsam çoktan denemiştimkaydirigubbakcemile3

iş yerinde olduğum için dışarı çıkamadım akşam eve giderken alcam zaten test sonucum belli olsn sabahın köründe yazcam size :3:göğüslerimde birazcık acı var geçen gece ateşlendim sabahta mide bulantısı sonrada bişi olmadı ve akıntım da oldukça fazla bunlar belirti olabilir mi acaba ? unutmadan birde sürekli wcye gtmekle meşgulum :1:

Pozitiftir büyük ihtimal bende de öyleydi.Hatta ikinci çizgi ışıkla görünüyordu opuyorumnanaktan

kızlar günaydın dün akşam yaptım sabahı bekleyemedim ama sonuç negatifti çoook moralm bozuldu ama daha hastalanmadım bir arkadaşımın da hemen çıkmamış bi kaç hafta sonra belli olmuş ve ben bu ay hastalanmadım Çok üzgünüm çoook

Bende de çok halsizlik olmuştu.Beklemek varya asıl yiyip bitiren o.Bizim burada sağlık ocağında kanla bakmıyorlar zorla bekledim adet günümü.O bir ay hayattan bezdim.

halsizim sürekli uykum var sanki çok ağır yük taşımış gibiyim ağzımın içi falan hep yara oldu sende de var mıydı böuyle şeyler he bide akıntım çok var

Back
X