Hamile miyim?

sevval80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
6
0
36
Balıkesir
Merhaba adetime 15 günden fazla olmasına rağmen bende bazı değişiklikler oldu.Bunlardan biri göğüslerimdeki şişlik ve acıma hissi diğeri ise koyu renkte kahverengi gibi akıntı. Hamilelikten şüpheleniyorum ama adetim biter bitmez daha yumurtlama dönemine girmeden eşimle birlikte oldum yani hamilelik çok zayıf bir ihtimal ama belirtiler aklımı karıştırıyor konu hakkında bilginiz varsa bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

valla arkadasım adetten once ve sonra da hamıle olanı cok duydum yanı yuce rabbım ne zaman verır bılınmez oyuzden bı kan testı yaptır derım yada ıdrar testı ins vardır bebısın :)

valla arkadasım adetten once ve sonra da hamıle olanı cok duydum yanı yuce rabbım ne zaman verır bılınmez oyuzden bı kan testı yaptır derım yada ıdrar testı ins vardır bebısın :)
canım benim biliyorum bu verdiğim süre çok uzun ama bence sen adetnin gecikmesini bekle.. o geciktikten sonra test yaparsın ,hamile de olabilrsin bazen hamiley kalınmasına rağmen azda olsa adet kanaması 2 ay yaşanabiliyor...:18::nazar::70:

Merhaba adetime 15 günden fazla olmasına rağmen bende bazı değişiklikler oldu.Bunlardan biri göğüslerimdeki şişlik ve acıma hissi diğeri ise koyu renkte kahverengi gibi akıntı. Hamilelikten şüpheleniyorum ama adetim biter bitmez daha yumurtlama dönemine girmeden eşimle birlikte oldum yani hamilelik çok zayıf bir ihtimal ama belirtiler aklımı karıştırıyor konu hakkında bilginiz varsa bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

zamana fazla takılma. havadan sudan ondan bundan yumurtlama çatlama döllenme zamanları değişebiliyor. hamile olabilirsin. kendine dikkat et bence:66:

olabilirsin ama benimde bu ay öyle oldu sonra da rahmimde yara olduğunu öğrendim

valla arkadasım o hiç belli olmuyor ben dün doktora gitmiştim doktor bana birsürü yumurtan oluşmuş dedi yumurtlama dönemindesin dedi oysaki adetime 1 hafta kaldı.netteki hesaplayıcılara göre benim yumurtlama dönemim çoktan bitmişti çokta güvenmemek lazım. kahverengi lekelenme yerleşme kanaması gibi geldi bana hayırlısı olsun. kan testi yaptırabilirsin erken öğrenmek istersen.

Dediğiniz gibi de olabilir bir de şunu söyleyecektim o kahverengindeki akıntı bende 3 gün oldu o da çok az az. Şimdi gelmiyor göğüs uçlarındaki acı da azaldı hiç dokunamazken şimdi o derecede değil. Belki ben yanıldım artık hayırlısı hepimiz için...

Back
X