hamile miyim?

zanil

TATLI KOCAMMMMM
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
432
0
46
Manisa
arkadaşlar bana yardım edin... 24 yaşım 1 yıllık evliyim 8 aydır korunmuyoruz hep hamilemiyim derken tam gününde hep adet oldum ama bu sefer başka adetimsaatini bile takip ederken eveligün olmam gerekirken ben hala adet olmadım idrar testi yapıyom negatif anca mı çıkar dersiniz? çıkması gereklimiydi içim bulanıyo bişi yiyemez oldum öğüslerim çok hassas şu sıra inş. hamileyimdir bilgisi tecrübesi olan ark. yardım istiyorum şimdiden teşekkrler canlar...:9:

silikte oLsa çıkardı cnm geçince bulantılarda hemen baŞLamaz pek değilsin gibi ama inŞallah hamişsindir

beta yani gebelik hormonu döllenmeden sonra vücutta salınan bir hormondur.kanda 12. günden itibaren bakılmaya başlanıyor. idrar testinde silik bile olsa çıkmayabilir bu senin döllenme yani yumurtlama gününe göre değişkenlik gösterir. belki geç döllenmedir vs.ama bulantı en erken 6. haftadan önce başlamaz. seninki psikolojiktir
ama sadece adet gecikmesiyle kimse sana gebesin yada değilsin diyemez en kesin bilgiye kan testiyle ulaşırsın.
eğer gebelik yoksada gecikmesi birçok nedenden olabilir. stres bile gecikmesine neden olur.

Son düzenleme:
bulantılarım var dediği için bana biraz psikolojik geldi çnkü bulantılar için çok erken sadece 2 gün gecikmiş tabi kan testinde en doğru sonucu alırsın varsa hemen çıkar hayırlı haberler alırsın inşallah güzelim

canım benim ya cumartesi pazar girdi şimdi merakda ediyorum ya allahı inş. hayırlı bi evlat bannada verir isteyen herkese gece günüz test yapıyom bende cannı çıkardım:) inş. sabah çıkar :emir_bebek:

bulantılarım var dediği için bana biraz psikolojik geldi çnkü bulantılar için çok erken sadece 2 gün gecikmiş tabi kan testinde en doğru sonucu alırsın varsa hemen çıkar hayırlı haberler alırsın inşallah güzelim

inş. canım ya inşallah eşimde çok heveslendi bende eğer olursa hemen yazcam buraya güzel Allahım isteyen herkese versin...

inş canım

özeL msj atan arkadaşım cvp veremiyorum özeLden evet abLanın yaşadığı gibi oluyor .

inş canım

özeL msj atan arkadaşım cvp veremiyorum özeLden evet abLanın yaşadığı gibi oluyor .

acaba neden herkese özel mesaj atmış :))) ayrıca burdada yazsa ablanın(!) durumunu konu bölünmezdi konu sahibide buna tepki göstermezdi niye göstersin öyle değilmii

Back
X