hamile miyim?

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
38
İstanbul
geçen ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, 7 gün ara verdim bu arada reglimi gördüm reglim dün bitti. aşırı mide bulantım var 2 gün işe gelemedim, kokulara karşı hassasiyet oluştu. soğan, yemek kokusunu değil duymak düşünmek bile içimi kaldırıyor. günlerdir evde yemek yapamıyorum, acayip yorgunum. dkh kullanmayı bıraktım. acaba hamile olabilir miyim? yani bu şekilde adet görerek hamile kalan var mı?

geçen ay doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, 7 gün ara verdim bu arada reglimi gördüm reglim dün bitti. aşırı mide bulantım var 2 gün işe gelemedim, kokulara karşı hassasiyet oluştu. soğan, yemek kokusunu değil duymak düşünmek bile içimi kaldırıyor. günlerdir evde yemek yapamıyorum, acayip yorgunum. dkh kullanmayı bıraktım. acaba hamile olabilir miyim? yani bu şekilde adet görerek hamile kalan var mı?

Canım biz ne kadar yorum yapsakta yardımcı olumayız, çünkü hamilelikte herkesin bünyesi farklıdır. 9 ay boyanca adet görerek hamilelik geçirenler bile var. En doğrusu bir gebelik testi al ve yap.

inanırmısınız 2 aylık evliyim test aldığım zaman umutlanıyorum ya almak bile istemiyorum, onu negatif görmek beni moral olarak çökerticek, bu sefer niye midem bulanıyor, niye yorgunum ne bu tembellik diye düşünmeye başlıcam :(

2 sene sonra hamile kalmayı düşünüyorum, eşimle karar verdik çocuk istiyoruz falan diyenlere şaşırıyorum, korunduğum halde şüpheliyim ilacı bile bıraktım benim acil başka bi korunma yöntemi bulmam lazım yoksa her sene bir tane doğuracağım :(

Back
X