hamile miyim ?;

cok uZgunum hevesim kursagimda kaldi canjm nasil anlatsam bilemiyorum esim diyorum imam nikahli esim cunku beraber bile karar almistik her nesye onun ewlenip ayrildigini biliyodum ama dun aksam onunla konustuk saatlercr ve iki cocugunun oldugumu onlarla ilgilenmedigini hatta hic gorusmedgini soyledi dunyam basima yikildi benim zaten bab uok cocihumdami babasiz kalicakti ya bir gun benide birakip giderse allahim yardim et bize bebegimi kaybetmek istemiyorum ogreneli iki gun bile olsa onu cok sewdi bana bagisla onu ama bu sartlar altinda nasil dogururm
cevap ver nolur arkadasim yikildim resmen bi akrabamla konustum aldir hemen dedi nasil kiyicam ki ben ona ((((( yapamam yaptirma allahim onu alirsan beni de al

nasıl yani yaa sana söylememişmiydi eskiden evli olduğunu. sen kaç yıldr berabersin eşinle. bide nie bırakmış onları söledimi.. sen hamile olduğunu söledin mi peki..... ayy zor bi durum.. çocuğunu aldrmıcaksın tabikideeee bi dur bakalım acele karar verme

canım bılıyodum ewlı oldugunu eskıden ama cocuklardan haberım yoktu benım ıcın bırakmıs zaten kadınlada anlasamıyomus bebege o kadar sewındı kı anlatamam ama arkadasım solesene ben sımdı ne yapıcam bebek karnıdma buyuyo mapıcam ?

canım açtığın konuyu heyecanla okudum ama sonu okuyunca çok üzüldüm ama sen bebeğini aldırma sakın hem dinimizce de caiz değil annenin hayatı tehlikede değilse tabi Rabbim eşinle aranın düzelmesini nasip etsin inş ama bebeğini sakın aldırma sonra daha çook üzülürsün bi cana kıymak kolay değil....

allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin allah yavruna uzun ömür versin
Keske eşimde istese benimde bi bebeğim olsa ama eşim erken diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…