Hamile miyim ?

camomilepat

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
16
0
16
Ankara
Arkadaşlar,çok kötü bir durumdayım.Lütfen bana yardım edin.
Ben ayın 16sında ve 17sinde ilk defa erkek arkadaşımla birlikte oldum ancak acı sebebiyle hemen geri çekti kendini.1 dk bile sürmedi.korunma da olmadı sadece deneme amaçlıydı.22sinde de tekrar aynı şey oldu ben de zevk suyundan hamile kalabilirim diye ertesi gün hapı kullandım.ancak bu hap sadece son birleşmeye etki edebilir ve bundan önceki denemelerimde hamilelik riski taşıyorum sanırım.kan testi yaptırsam 10 gün sonra sonuç veriyormuş.idrar testi de en az adet gecikmesinden 5 gün sonra yapılmalıymış.ben bir dakika bile sabredemiyorum,ne yapmalıyım nolur bana bir tavsiyede bulunun bir şey diyin,çıldırmak üzereyim.şimdiden teşekkür ederim.

Cinsel iliski yasamasaydin arkadasim ne korkuyorsun bu kadar.. yargilamak istemiyorum neyse..

bosalma olmadiysa birsey olmaz.. hamile kalmak o kadar kolay degil

bu kadar sinirlenmenize gerek yok,ben bunları elim ayagım titreyerek yazıyorum,son ihtiyacım olan şey azar gerçekten.yine de teşekkür ederim ne diyim.

prezarvatif diye bir şey icat edildi, duymuş muydunuz?
yaşayacağınız ilişki neyse de olası bir gebelikte ne yapacaksınız?
ruhsal durumunuz ne olacak?
içinizde atan bir kalbi yok etmek inanın kolay değil.
korunun. bu, bu kadar basit.
ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir unutmayın. hormonlarınızı mahvedersiniz.
körün taşı gibi, isteyen senelerce uğraşır, olmaz da bazen işte olmasın iye debelenenler gebe kalır.çok düşük de olsa risk altındasınız evet.

Back
X