Hamile miyim:(

matrak8489

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
19
0
16
Artvin
Kizlar acil yorumlariniza ihtiyacim var son adet tarihim 19 kasim 22 aralikta bhcg degerim 22 cikti doktor tutunmaya calisiyor tekrarla dedi 2 gün sonra yani 24 aralikta 29 cikti kanamam yok gögüslerim hassas sizce benim durumum ne?

hamile olabilirsin canım. ama hava değişimlerinden adet günleri 10 kadar değişiklik gösterebiliyor. benim mevsim değişimlerinde stresli günlerimde hatta ağır grip ilaçları kullandığım zxamanlarda bile gecikme oluyor. gebelik varsa sanırım plansız :ssz:

hamile olabilirsin canım. ama hava değişimlerinden adet günleri 10 kadar değişiklik gösterebiliyor. benim mevsim değişimlerinde stresli günlerimde hatta ağır grip ilaçları kullandığım zxamanlarda bile gecikme oluyor. gebelik varsa sanırım plansız :ssz:

aslinda planli bebek istiyoruz fakat önceden dis gebelik ve düsüklerim oldugu icin korkuyorum persembe doktora gidicem gebelik olsa bile saglikli ilerlemedigini düsünüyorum...

bugün tekrar bhcg ye bakildi degerim 44 olmus doktorum ultrasonla muayene etti ve dis gebelik dedi bhcg takibi istedi 1.5 sene önce dis gebelikten ameliyat oldum ama degerim 3000 küsürlerdeydi simdi ne olacak bilmiyorum korkuyorum tedirginim...

kizlar 29 aralik bhcg degerim 81 cikti ve ertesi gün yani 30 aralikta kanamam basladi acile gittik serum verildi bhcg 120 olmus doktorum 48 saat arayla bhcg takibi dedi progestan verdi ve gönderdi 2 gün sonra bhcg degerim 237 oldu kanamam oldugu halde bu deger nasil yükseldi anlayamadim suan hala kanamam var yani regl oluyo gibiyim regl sancim da var benim durumumu yasayan var mi düsük mü yapiyorum bana neler oluyo :(

yaklasik 2 haftadir kanamam devam ediyor bhcg 1350 ultrasonda görünen bisey yok ve sonuc dis gebelikmis pazartesi hastaneye yaticam igneyle düsürmeye calisacak doktor :(

Back
X