hamile miyim?

ihsey

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
28
0
16
Diyarbakır
merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu gün adet günüm ama hala hiç bi belirti yok hiç bişe hissetmiyorum adette olmadım sadece çok acıkıyorum bide sırtım ağrıyo normalde adet olmadan 2 gün önce karnım belim ağrımaya başlardı göğsüm ağrırdı ama şuanda sırt ağrısı ve açlıktan başka bise yok test yapsam çıkarmı bilmiyorum negatif görmekten bıktım çok üzülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin içlerinde bana da

Canım şubat ayı 28 çekti.ona göre hesaplıyosun di mi? Bi test alıp bak bakalım. Umarım bu sefer çitf çizgi ile karşılaşırsın.
Allah'ım her işin en hayırlısını versin herkese inşallah.

evet şubatın 28 cektiğini bilerek hesapladım yumurtlama zamanım 2 3 4 5 6 mart tarihlerine denk gelmişti 6 martta eşim iş seyahatine çıktı ama 17 şubatta adet olmuştum adetim bittikten 6 marta kadar birlikteydik bu ay çok ümitlendim ama hiç bişe hissetmiyo olmak da üzüyor beni 2 gün önce test yapmıştım negatif çıktı ya bugünde çıkarsa diye çok korkuyorum

yumurtlama günlerimi tutturamıyorum sanırım yardımcı olurmusunuz? kızlar 1 ocak 5 şubat 7 mart sat sırasıyla ilk başlangıç günleri.aralarındaki süre değişiyor mesela 1 ocak 5 şubat hesapladım 25 marttı en yüksek yumurtlama günü ama 7 martta oldum yani daha erken yumurtlama olmuştur bu durumda şimdi bu ay ben neye göre hesap yapıcam yumurtlama günüm ne gündür acaba bana yol gösterirmisiniz

Negatif çıkarsa da üzülme. Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman. Hepimiz için geçerli bu. Belki hiçte olmayabilir.Hayırlısı olsun. Bende olsun istiyorum ama kader kısmet

Yumurtlama günü ile ilgili testler oluyo bildiğim kadarıyla. Eczanede satılıyo.internetten bir araştır istersen canım. Yumurtlama hesabı ile ilgili forumun başka başlıklarına bakabilirsin. Daha ayrıntılı anlatan arkadaşlar vardır mutlaka. En yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah

ben hala adet olmadım çok merak ediyorum hala da bi belirti yok dün test yaptım negatif çıktı çok üzüldüm hiç değilse silik çıkması gerekmezmiydi ya dün adet olmam gerekiyordu sonuçta

stres yapma ihsey ben çok duydum 1 hafta geçmesine rağmen çıkmayanı duydum biraz daha bekle hatta kan testi yaptırırsan en kesin sonuç..inşallah hamilesindir gelişmeleri paylaş takipteyim :))..bende bi gelişme olursa ilk sizle paylaşıcam..

Benimde bugün adet olmam lazımdı ama olmadım test yaptırmaktan korkuyorum dün evde yaptım negatifti olmadımda daha korkuyorumm acaba hamilemiyim

merhabalar ben aranızda daha yeniyim :)
yumurtlama hapı kullandım.doktor sol yumurtalığımda kalitesiz bi yumurta olduğunu söyledi.
regl olmam için ilaç verdi ilaç biteli 3 gün oluyo.
doktor yumurtama kalitesiz dedi ama daha önce vücudumda hiç böyle değişiklikler olmamıştı.
ör:göğüs uçlarım kırmızı nereye değse çok canım acıyo, yemeklerin tadını alamıyorum, gün boyu özellikle sabahları sürekli mide bulantısı ve kusma, halsizlik, sürekli terliyorum ve su ihtiyacı duyuyorum, sol göğsümdeki kahverengi halka büyüdü.regl im geçeli 2 gün oluyo.doktorumu aradım ama kalitesiz yumurtayla hamile kalamayacağımı söyledi.
kalitesiz yumurta ile hamile olan varmı?
yada sizce ben hamile miyim?

slm kızlar dün hiç giremedim çünkü hep hastanedeydim hala adet olmadım 3 gün gecikti dün kan testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm doktorla görüştüm eşim martın 6sında iş sehayatine çıktı adetim bittikten 6 sına kadar birlikte olduk dedim 17 şubatta hasta olmuştum dedim 6 sında döllendiğini düşünürsek kanda dahi olsa çıkmaz dedi 2 3 gün sonra hasta olmazsan gel tekrar bakalım kana dedi artık 2 3 gün daha beklicem inşallah güzel haber veririm sizlere

anlattıkların hamilelik belirtisi yani ben daha önce hiç anne olmadım ama her yerden öyle okuyoruz hamilelik belirtisi ama doktorun ne dediyse o belki ilacın yan etkisi falandır başka doktora git ultrasondan baktır ben diyarbakırda yaşıyorum hataylıyım diyarbakırda doktora gitmiştim sol yumurtalığın tamamen kistle çevrili dedi 10 gün sonra falan hataya tatile gitmiştim ordada bi muayne olayım dedim doktor hiç bişe görünmüyo tertemizsin dedi hatta diyarbakırda bi özel hastanede hormon testi yaptırmıştım prolaktin yüksek çıkmıştı ilac falan kullandım hatta sonra tekrar gittim aynı hastaneye yine yüksek çıktı fakülte hastanesine gittim beyin mr çektirdim bide orda hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı prolaktin falan hepsi normal çıktı iki tahlil arasındada 3 gün vardı yani bazen hastaneler yanılabiliyo doktorlar yanılabiliyo en temizi devlet hastaneleri fakülte hastaneleri tek geciyorum

Ihsey aynı ben de senin durumundayım, normalde adet günüm 18 mart yani dündü. Olmadım. Bugün de henüz birşey yok. Perşembeye kadar olmasam kan testi yaptıracam. Hiç umudum yok ama..

Ihsey aynı ben de senin durumundayım, normalde adet günüm 18 mart yani dündü. Olmadım. Bugün de henüz birşey yok. Perşembeye kadar olmasam kan testi yaptıracam. Hiç umudum yok ama..

valla bence yaptırma ben yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm doktor iki gün sonra gel dedi 3 gün gecikmeyle bile çıkmıyomuş bazen bende cuma tekrar gitcem boşu boşuna dün canımı yaktırdım kan aldırıp bide üstüne para verdim bekle biraz daha biliyorum çok zor beklemek ama mecburuz:)

Ölye tabi inşallah ikimiz de hamileyizdir..

ayy inşallah peki sende belirti falan var mı benim göğüslerim çok şişti bir kaç güne kadar bişe yoktu adetim geciktikten sonra göğsüm şişti sivilce çıktı bide arada bi kasığıma ağrı giriyo hah diyorum tamam adet oldum bakıyorum hiç bişe yok sen neler yaşıyorsun

ben de regl belirtileri var canım ya, anlamadım ki, adetim pek gecikmez benim. mesela bugün göğüs kafesim agrıyor (göğüslerim değil) çok ilginç, perşembe yine de sağlık ocagında kan testi yaptırıcam,bakalı hayırlısı artık. gebe oldugumu sanmıyorum, hamile çıkarsam şok olurum heralde (inşallahh)

Ihsey cnm hangi dr a gitti bende dbakirdayimda merak ettim

kızlar yaa ben heralde adet oldum pembe pembe akıntım oldu kasıklarım ağrıyo başka bişe değilse adet oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…