Canım şubat ayı 28 çekti.ona göre hesaplıyosun di mi? Bi test alıp bak bakalım. Umarım bu sefer çitf çizgi ile karşılaşırsın.merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim yardımcı olursanız sevinirim bebek sahibi olmayı çok istiyorum bu gün adet günüm ama hala hiç bi belirti yok hiç bişe hissetmiyorum adette olmadım sadece çok acıkıyorum bide sırtım ağrıyo normalde adet olmadan 2 gün önce karnım belim ağrımaya başlardı göğsüm ağrırdı ama şuanda sırt ağrısı ve açlıktan başka bise yok test yapsam çıkarmı bilmiyorum negatif görmekten bıktım çok üzülüyorum allah isteyen herkese nasip etsin içlerinde bana da
Canım şubat ayı 28 çekti.ona göre hesaplıyosun di mi? Bi test alıp bak bakalım. Umarım bu sefer çitf çizgi ile karşılaşırsın.
Allah'ım her işin en hayırlısını versin herkese inşallah.
Negatif çıkarsa da üzülme. Allah'ım ne zaman uygun görürse o zaman. Hepimiz için geçerli bu. Belki hiçte olmayabilir.Hayırlısı olsun. Bende olsun istiyorum ama kader kısmetevet şubatın 28 cektiğini bilerek hesapladım yumurtlama zamanım 2 3 4 5 6 mart tarihlerine denk gelmişti 6 martta eşim iş seyahatine çıktı ama 17 şubatta adet olmuştum adetim bittikten 6 marta kadar birlikteydik bu ay çok ümitlendim ama hiç bişe hissetmiyo olmak da üzüyor beni 2 gün önce test yapmıştım negatif çıktı ya bugünde çıkarsa diye çok korkuyorum
Yumurtlama günü ile ilgili testler oluyo bildiğim kadarıyla. Eczanede satılıyo.internetten bir araştır istersen canım. Yumurtlama hesabı ile ilgili forumun başka başlıklarına bakabilirsin. Daha ayrıntılı anlatan arkadaşlar vardır mutlaka. En yakın zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallahyumurtlama günlerimi tutturamıyorum sanırım yardımcı olurmusunuz? kızlar 1 ocak 5 şubat 7 mart sat sırasıyla ilk başlangıç günleri.aralarındaki süre değişiyor mesela 1 ocak 5 şubat hesapladım 25 marttı en yüksek yumurtlama günü ama 7 martta oldum yani daha erken yumurtlama olmuştur bu durumda şimdi bu ay ben neye göre hesap yapıcam yumurtlama günüm ne gündür acaba bana yol gösterirmisiniz
merhabalar ben aranızda daha yeniyim :)
yumurtlama hapı kullandım.doktor sol yumurtalığımda kalitesiz bi yumurta olduğunu söyledi.
regl olmam için ilaç verdi ilaç biteli 3 gün oluyo.
doktor yumurtama kalitesiz dedi ama daha önce vücudumda hiç böyle değişiklikler olmamıştı.
ör:göğüs uçlarım kırmızı nereye değse çok canım acıyo, yemeklerin tadını alamıyorum, gün boyu özellikle sabahları sürekli mide bulantısı ve kusma, halsizlik, sürekli terliyorum ve su ihtiyacı duyuyorum, sol göğsümdeki kahverengi halka büyüdü.regl im geçeli 2 gün oluyo.doktorumu aradım ama kalitesiz yumurtayla hamile kalamayacağımı söyledi.
kalitesiz yumurta ile hamile olan varmı?
yada sizce ben hamile miyim?
Ihsey aynı ben de senin durumundayım, normalde adet günüm 18 mart yani dündü. Olmadım. Bugün de henüz birşey yok. Perşembeye kadar olmasam kan testi yaptıracam. Hiç umudum yok ama..
Ölye tabi inşallah ikimiz de hamileyizdir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?