Hamile miyim ?????

asusena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
37
6
98
İstanbul
Kızlar merhaba

Bana yardım ederseniz cok sevinirim. Size son 2 ay adet tarihlerimi belirteyim. 23 Temmuz 18 Ağustos . Normalde haftaya ayın 13 u gibi adet olmam gerekir ama son 3 gündür şiddetli. Ağrılar sanki adet olacakmışım gibi goguslerim deseniz öyle ama hala tık yok. Sizce ne yapmam gerekir test yapsam çıkar mı

Tatlım bence daha çok erken test için kanda bile çıkması için en erken ilişki üzerinden 10 gün geçmesi lazım bence sen en az 5 gün daha sabret.

Canım doğru söylüyorsun bakalım nasıl sabredeceğim Allah yardım etsin bana (
Şimdi okudum pek çok kişi adete 3 yada 4 gün kala testle öğrenmiş. Sen sanırım çarşambadan sonra test yapabilirsin. Eğer yapacaksanda erken gebelik testi yapmanı tavsiye ederim. Ama eğer çıkmazsa üzülmek yok, takdir Allah'tan ok.

Cikmaz 1hafta daha bekle bnde de aynisi oldu suan olmadigimi biliyorum

Bende de gogus agrisi olmustu ama adet olmadim.kasiklarimda ayni agri yapti zaten sancilar adet sancisinavcok benziyor. Ben adete iki gun kala orenmistm. İns hamilesndr test yap bence.

Bende de gogus agrisi olmustu ama adet olmadim.kasiklarimda ayni agri yapti zaten sancilar adet sancisinavcok benziyor. Ben adete iki gun kala orenmistm. İns hamilesndr test yap bence.
Cennet insallah hamileyimdir 2.5 yasinda bir kızım var ikinciyi istiyoruz. Valla 2-3 gun nasıl beklerim bilmiyorum offf offff

Erken gebelik testlerinde hangisini önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…