hamıle miyim ?

neolduki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
11
0
30
duzensız adet donemlerı yasayan bırıyım gecen ay ayın sonuna dogru adet oldum bu ayda ayın basında oldum bıtelı daha ıkı gun oldu (ve adet surecımde koyu leke ve kan gelıyodu tam adet şekillerinden birimidir bilmıyorum ama ) bugun erkek arkadasımla ılıskıye gırdık yanlıslıkla ıcıme bosaldı farettıgımız anda ertesı gun hapı aldık eczacıda yumurtlama donemı falan dıye bahsettı ama anlamadım korkuyorum hamıle kalır mıyım ?

Korkunun ecele faydasi yok... Madem bu isi yapiyorsunuz neden düzgün sekilde korunmuyorsunuz kardesim...:KK14:

biteli iki gün olduysa risk düşüktür ama hiçbir zaman 0 diyemeyiz. yumurtlama dönemi ilk adet başladıktan sonra 14. gün olduğu için en doğurgan dönem bu söylediğim günün 2-3 güne kadar öncesi ve sonrası oluyor. çünkü yumurta üretilmeden döllenme olamaz mantıken. ertesi gün haplarıda oldukça etkili olası bir döllenmede zigotun rahme tutunmasını engelleyen bir hormon bombası. dolayısıyla yüksek ihtimal hamile değilsindir ama basit bir idrar testi(early predictor olanlardan) herşeyi cevaplar. adet olman gereken günden itibaren sonuç veriyor ücretide 20 liraydı sanırım. birde neden doğum kontrol hapı kullanmayı denemiyorsun?

aynen öyle tanımazsınız etmezsiniz ve size ne? insanları yaşam tarzları ve seçimlerinden dolayı aşağılamayın yargılamayın hepimizin çocuğu var herşey insanlar için

Kendi anasi babasina versin bana diil onlara yazik onu diyorum yoksa tanimam etmrm banane
neden utanıyım kı kendı tercıhım aksıne sevdıgım adamla bırlıkte oldugum ıcın hep basım dık olucak kımseden cekıncegım bır sey yok hayatımda ılk kez bırını sevdım ve onunla olmak ıstedım bu suc mu ?

neden utanıyım kı kendı tercıhım aksıne sevdıgım adamla bırlıkte oldugum ıcın hep basım dık olucak kımseden cekıncegım bır sey yok hayatımda ılk kez bırını sevdım ve onunla olmak ıstedım bu suc mu ?
Canim benim suc diil ama bana gore ters ben sadece fikrimi soyledim bana ters gelen sana dogrudur dusunce farkliliklari

X