Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba tam 1 hafta once iliskiye girdim iliskiden 4 gun sonra kan testi yaptirdim tam ovulasyon gunume denk geldi kan testi sonucu 0.05 cikti deger yukselir mi cok mu erken yaptirdim?
ilişkiye girdiğin gün yumurtlama dönemine denk geldiyse bile tam 14 gün sonra adetin başlayacak -yani gecikmen- demektir. erken gebelik testiyle en erken bundan 4 gün önce öğrenebilirsin
Banaaa yardim edin Sevgilimle sürtünme yoluyla sevmiştim ve ikimzdede ic çamaşırları vardi ve düzenli olarak adet görüyorum 3 kere idrar testi yaptm negatif cikti ama karni bana sis geliyo yardim edin
Banaaa yardim edin Sevgilimle sürtünme yoluyla sevmiştim ve ikimzdede ic çamaşırları vardi ve düzenli olarak adet görüyorum 3 kere idrar testi yaptm negatif cikti ama karni bana sis geliyo yardim edin
Hem ic camasi vardi diyosun hem hamileyim nasil bi mantik sennkisi ? Hem adet olmussun hem test negatif hemde hamile olablrmym dye dsnymsn Duymak istedgn hamile olmak heralde tbrkler hamilesin :)))
Arkadaşlar bende yumurtlama tarihinden 1 gün önce eşimle ilişkiye girdim 9 gün sonra kan verdim negatif çıktı şimdi de adetim 1 gün gecikti normalde günü gününe olur idrar testinde negatif çıkıyor. Şu An sadece yüzümde sivilce çıkıyor onun dışında ne hamilelik ne de adet belirtisi var hamile olabilir miyin