hamile miyim ?

rmys gln

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
4
1
30
Hanimlar ben hamilelik istyorm ve hazirlik yapiyioruz ve gunumun gecmesini bekliyirm ve adetime 3 gun var ve benim karnim adet olckmisim gibi agriyor karnimda siskinlik var cok sisiyor ve bulantim cok cnm hic yemek yemek istemiyor hamilemiyindir sizce

Hanimlar ben hamilelik istyorm ve hazirlik yapiyioruz ve gunumun gecmesini bekliyirm ve adetime 3 gun var ve benim karnim adet olckmisim gibi agriyor karnimda siskinlik var cok sisiyor ve bulantim cok cnm hic yemek yemek istemiyor hamilemiyindir sizce
hamilelik düşüncesi aklına düştüğü anda beyin kendini hamile gibi görüyor, burda bu belirtileri yaşayan okdar çok kadın varki. test yapmadan anlayamazsın, anlayamayız. yarın sabah ilk idrarınla test yap buraya ekle ona göre cevap verelim. ayrıca hamileysen bile bulantı bukadar erken bulantı olmaz diye biliyorum.

bende oyledim hamilelik hisside düşmüştü bir baktım adet lekesi adet oluyom sandım 3 damla geldi gelmedi bunda daha edetime 5 gün vardı sonra adetime 2 gün kala dotora gittim kan tahlili yaptırdım gebe cıktım :)ve bende yorgunluk ve bel agrısı coktu

Arkadaşlar iyi akşamlar. Adet günümde erken gebelik testlerinden birini yaptım sunuç çizginin biri silik. Fotosunu gönderiyorum. Bilgisi fikri olan benimle paylaşırsa çok sevinirim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaşlar iyi akşamlar. Adet günümde erken gebelik testlerinden birini yaptım sunuç çizginin biri silik. Fotosunu gönderiyorum. Bilgisi fikri olan benimle paylaşırsa çok sevinirim
bana göre hamılesın cnm .yıne bı kan testı ver kesinlesir o zaman:)

selamlar bende aranıza yeni katıldım :)
12 günlük evliyim ve hamile kalmak istiyorum şu anda adet dönemindeyim belirtiler var ama hem adet hem hamilelik belirtileri aynıymış ama çokheyecanlıyım. aşırı yumurta beyazı akıntım var karnımın sag tarafında sürekli bıçak gibi saplantılar var göğüs kahverengi çevresinde ufaklı kabarcıklar var hamile olduğumu düşünüyorum ama herkes adet diyo test aldım negatif çıktı ama koşarak gidip kan tahlli yaptırmak istiyorum ama ya yok sa diye korkuyorum . bu belirtiler normalmi yaşayan birileri lütfen yorumlarınızı bekliyorum

Bende bir şey sormak istiyorum. Gebelik testi yaptım. İkinci çizgi biraz geç belirdi. Daha sonra zaman geçtikçe T ' nin altında beliren çizgi C'ye yaklaştı ve kayboldu. Bu nası oldu yani? Ne demek oldu? Kafam karıştı.

Bende bir şey sormak istiyorum. Gebelik testi yaptım. İkinci çizgi biraz geç belirdi. Daha sonra zaman geçtikçe T ' nin altında beliren çizgi C'ye yaklaştı ve kayboldu. Bu nası oldu yani? Ne demek oldu? Kafam karıştı.
GEÇ BELİRDİ İSE İKİNCİ ÇİİZGİ DİKKATE ALMA OLUNCA HEMEN CIKIYOR CANIM

selamlar bende aranıza yeni katıldım :)
12 günlük evliyim ve hamile kalmak istiyorum şu anda adet dönemindeyim belirtiler var ama hem adet hem hamilelik belirtileri aynıymış ama çokheyecanlıyım. aşırı yumurta beyazı akıntım var karnımın sag tarafında sürekli bıçak gibi saplantılar var göğüs kahverengi çevresinde ufaklı kabarcıklar var hamile olduğumu düşünüyorum ama herkes adet diyo test aldım negatif çıktı ama koşarak gidip kan tahlli yaptırmak istiyorum ama ya yok sa diye korkuyorum . bu belirtiler normalmi yaşayan birileri lütfen yorumlarınızı bekliyorum
CNM ACELE ETME İSTERSEN DAHA YEİ EVLİSİN BIRAZ TADINI ÇIKAR AMA İLLA İSTİYORSAN ÖNCELİKLE KAFANA TAKMA TAKINCA OLMUYOR YENİ EVLİSİN BU BELİRTİLER ONDANDA OLABİLİR AMA İNŞALLAHDA OLUR İSTİYORSAN:KK69:

CNM ACELE ETME İSTERSEN DAHA YEİ EVLİSİN BIRAZ TADINI ÇIKAR AMA İLLA İSTİYORSAN ÖNCELİKLE KAFANA TAKMA TAKINCA OLMUYOR YENİ EVLİSİN BU BELİRTİLER ONDANDA OLABİLİR AMA İNŞALLAHDA OLUR İSTİYORSAN:KK69:

:KK43: 6 yıldır sevgiliyiz yeterince gezmenin tadını çıkardık hemen bebiş istiyoruz biz yaa :emir_bebek:hala adet olmadım yarın doktora mı gitsem kan tahliliiçin

Merhaba arkadaslar 30 nisanda birliktelik yasadim adet gecikmesi bekliyodum fakar daha ayin 14u gibi duzenli adet zamanimda adet gordum bu adetten once iki uc gun hafif lekelenmeler yasadim kahverengi ve 20si gibi bitti lekelenmeleri ustune gorme zannetmistim Ama adet oldugum icin test yapmadim. simdi sol kasigimda hafif hafif agrilar olusuyo ve sislik var kendimi hamilelige odakladigim icinmi bunlari hissediyorum yoksa hava degisiminden mi anlamadim. test alip kesinlestirmek istiyorum. Testi adetime 1 hafta kala falanmi yapmam gerrkir ? Ve sizce pozitif cikma olasiligi azda olsa var mi :KK43:(

X