- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Kizlar adetime 1 hafta var bugun sanki adet olacak gibi kasiklarimda çok agri vardi şimdi akşam da pembe leke geldi çok az. Olabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canim. Bel agrisi bende de var bakalimBende çok merak ediyorum benimde 10 gün kala bel ağrım başladı birde aynı ovulasyon donemindeki ağrıyı yaşıyorum 4 günüm kaldı geç yumurtladim bu ay birde
Insaallah bebektendir
Yaa. Hayirlisi olsun canim. Benim gogus agrim yok sadece kasiklardawalla canım benimde 10 gündür göğüsler kasıklar vs derken dün pembeyle başlayan kanamam oldu belki yerleşmedir dedim 5 gün var adetime dayanamadım kan testi yaptırdım maalesef 0.37 çıktı
Kizlar adetime 1 hafta var bugun sanki adet olacak gibi kasiklarimda çok agri vardi şimdi akşam da pembe leke geldi çok az. Olabilir mi?[/QUOTE
benim de pembemsi bi leke gelmişti hemen buradaki kızlara baktım yerleşme kanaması diye bir şey söyleniyordu.sonuç pozitif çıktı.hakkında hayırlısı olsun canım.erken gebelik testleri var adetime 3 gün kala ben çift çizgiyi görmüştüm.hemen ertesi günü kan tahlili yaptırdım sonuç 201 çıkmıştı.rabbim aratmadan en hayırlı zamanda nasip etsin.ama şunu unutma ki hiç kafana takmadığın bir anda hamile kalıyorsun.duygularla hormanlar doğru orantılı stres yaparsan olmaz.hayırlısı olsun tekrar...
aynen hiiiç üzülme kafaya takınca ne hikmetse olmuyor.bu ay kendine yeni uğraşlar edin.ve kesinlikleeeee ovulasyon testi sipariş et internetten.eczanede 5 adeti 45 tl idi.internetten 40 adetini 45 tlye almıştım.o ay hamile kaldım tavsiye ederim...Cok sagol canim. Adet oldum. Demekki zamani degilmis. Dedigin gibi en hayirli zamanda gelsin insallah
Cok sagol canim hemen siparis edeyim. Allah bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahaynen hiiiç üzülme kafaya takınca ne hikmetse olmuyor.bu ay kendine yeni uğraşlar edin.ve kesinlikleeeee ovulasyon testi sipariş et internetten.eczanede 5 adeti 45 tl idi.internetten 40 adetini 45 tlye almıştım.o ay hamile kaldım tavsiye ederim...