Hamile miyim

Deniz irem01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
16
0
34
erkek arkadasimla 25 eylul ve 10 kasimda geri cekilmeyle iliskiye girdik.iceri bosalma olmadi ve ben butun adetlerimi oldum.ekim kasim ve martta eczanelerden alinan idrar testlerinden yaptim hepsi negatif cikti.hamile olabilir miyim deliricem bi daha tovbe.butun adetlerimi oldum olmamasi gerek boyle bir durumun insallah yoktur.siz ne diyorsunuz yardimci olun nolur

merhaba kızlar,
3 aydır korunmuyoruz bu ay kasıklarımda agrılarım olmaya başladı goguslerim şiş ve 13 nisanda yanı bugun regl olmam lazım ama regl olmadan once hep 3- 4 gun onceden kahverengi akıntım gelirdi bu ay gelmedi sadece regl karın agrım var geçen hafta idrar gebelik testi yaptım negatif cıktı dayanmayıp 11 nısanda yeniden yaptım iki çizgi cıktı ama biri silik şeklinde testten suphelendim aynı gun baska test aldım ve yıne aynı sekilde çift çizgi ama biri silik cıktı sizce hamil olabilir miyim?

Yani oldum butun adetlerimi uc tanede test yaptim negatifti ama beynim kendini yedi artik bu dusunceden kurtulamiyorum.eczaneden idrar testi alsam kesin sonuc verir mi uzerinden bu kadar ay gecmis sinucta.gidip kanda test yaptiramam kesin sonuc icin.eczaneden alsam bu kadar zaman sonra kesin sonucu gosterir heralde?

Canım bence hiç kendini Bosuna yeme kendin yazmışsın işte üzerinden aylar geçti diye hemde adet olmuşsun bence endişelenecek bir durum yok ama yinede şüphelerim var kesinlikle içimi rahatlatmak isterim dersen git bir polikliniğe kan test yap 1 saatte sonuc çıkıyor negatif Oldugunu sende göreceksin

Canım bence hiç kendini Bosuna yeme kendin yazmışsın işte üzerinden aylar geçti diye hemde adet olmuşsun bence endişelenecek bir durum yok ama yinede şüphelerim var kesinlikle içimi rahatlatmak isterim dersen git bir polikliniğe kan test yap 1 saatte sonuc çıkıyor negatif Oldugunu sende göreceksin
Kan testi yaptiramiyorum gidip ne dicegmi bilemiyorum be utaniyorum.eczaneden test alsam artik bu ladar zaman sonra o da kesin sonucu gostermezmi

Bugn sabah predictor test yaptm
bugun sabah predictor test yaptim artk sonucu kesin verir dimi kasimin uzerinden kac ay gecti

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 113
Bugn sabah predictor test yaptm

bugun sabah predictor test yaptim artk sonucu kesin verir dimi kasimin uzerinden kac ay gecti
Canım bosuna bu kadar stres yapıyorsun eğer hamile kalsaydın adet olmazdın hadi oldun diyelim o zaman suan 5 aylık hamile olman gerekirdi coktan göbeğin çıkardı. Yanı bosuna bu kadar stres yapıyorsun hamile olman imkansız bence..

Canım bosuna bu kadar stres yapıyorsun eğer hamile kalsaydın adet olmazdın hadi oldun diyelim o zaman suan 5 aylık hamile olman gerekirdi coktan göbeğin çıkardı. Yanı bosuna bu kadar stres yapıyorsun hamile olman imkansız bence..
Peki kan testi yaptirmak istesem nasil yaptiricam hormon icin kan tahlili deyip yaptirsam olur mu gebelik diyemen cok utaniyorum boyle bisey yaptgm icin.bir de gebelik testi yaptirdigin sisteme isleniyormus galiba.oyle seylerden de korktum . gebeligi takip etmek icin evi ariyorlarmis boyle bi durum olursa diye korktum

Peki kan testi yaptirmak istesem nasil yaptiricam hormon icin kan tahlili deyip yaptirsam olur mu gebelik diyemen cok utaniyorum boyle bisey yaptgm icin.bir de gebelik testi yaptirdigin sisteme isleniyormus galiba.oyle seylerden de korktum . gebeligi takip etmek icin evi ariyorlarmis boyle bi durum olursa diye korktum
Yok be ne alaka ben bile yeni hamile Olduğumu ogrendım git bir tıp merkezine ( olmadı evinin orda bi yerlerde değil uzak bi yerlere git) gebelik icın kan testi yaptırmak istiyorum de kaydını alıcaklar sende cep numaranı salla ne olucak ki zaten aramıyorlar kanını alıyorlar ve bı kac saat sonra sonuç çıkıyor bu kadar beni hiç aramadılar bile ben seni anlamadım kızım içimi ferah tut böyle bişey olması cok zor zaten tam ilişkide yasamamışsın bi dahakine şüphen olursa böyle ertesi günü hapı al bari

Adetini olmuşsun testlerin negatif çıkmış bunlar yeterli değil mi hamile kalmaman için ? Baska ne olmasi lazim ?
Yeterli tabi de iste insan aklini taktigi zaman herseyi ona yorup psikolojisini mahvediyor.yoksa tabiki yeterli ama ya oyleyse ya bu ihtimal olursa diye dusunmekten iste.
Yok be ne alaka ben bile yeni hamile Olduğumu ogrendım git bir tıp merkezine ( olmadı evinin orda bi yerlerde değil uzak bi yerlere git) gebelik icın kan testi yaptırmak istiyorum de kaydını alıcaklar sende cep numaranı salla ne olucak ki zaten aramıyorlar kanını alıyorlar ve bı kac saat sonra sonuç çıkıyor bu kadar beni hiç aramadılar bile ben seni anlamadım kızım içimi ferah tut böyle bişey olması cok zor zaten tam ilişkide yasamamışsın bi dahakine şüphen olursa böyle ertesi günü hapı al bari
Artik bu konuyu aklimdan silmem lazim eczanden bi test daha alip yaptim.zaten uzernden 4 ay gecti bu kadar zamanda eczaneden alinan testler de kesin sonuc verir diye dusunmek istiyorum heralde oyledir.insallah istebmeyen bi durum olmaz bi daha da bu stresi sikintiyi yasamak istemiyorum.sag kasigimda sisme var doktora gidicem de sag kasigmla bacagin birlestgi kismin orda top gibi bisey var ayaktayken sisiyor yatinca kayboluyor.doktora gitmeden once herseyden emin olmak istedim bu yuzden bu kadar da taktim
image.jpg

Son yaptgm testte bu.4 ay sonraki testlere guvenmek istyorum size cok tesekkur ederim ilgilendgni icin

Yeterli tabi de iste insan aklini taktigi zaman herseyi ona yorup psikolojisini mahvediyor.yoksa tabiki yeterli ama ya oyleyse ya bu ihtimal olursa diye dusunmekten iste.

Artik bu konuyu aklimdan silmem lazim eczanden bi test daha alip yaptim.zaten uzernden 4 ay gecti bu kadar zamanda eczaneden alinan testler de kesin sonuc verir diye dusunmek istiyorum heralde oyledir.insallah istebmeyen bi durum olmaz bi daha da bu stresi sikintiyi yasamak istemiyorum.sag kasigimda sisme var doktora gidicem de sag kasigmla bacagin birlestgi kismin orda top gibi bisey var ayaktayken sisiyor yatinca kayboluyor.doktora gitmeden once herseyden emin olmak istedim bu yuzden bu kadar da taktim Eki Görüntüle 1500320
Son yaptgm testte bu.4 ay sonraki testlere guvenmek istyorum size cok tesekkur ederim ilgilendgni icin
Hamile değilsin 4 ay olmuş testte çıkmasa bile ki çok zor bi ihtimal, belirtilerini Karnının büyümesini çoktan hissederdin canım korkma artik

Hamile değilsin 4 ay olmuş testte çıkmasa bile ki çok zor bi ihtimal, belirtilerini Karnının büyümesini çoktan hissederdin canım korkma artik
Kizlar sag kasigimdaki sisik icin doktora gittim fitiktan suphelenip yuzeysel doku ultrasonu istediler fkat fitik cikmadi.ultrasonda karnima da baktilar ve raporda da karin icinde bir soruna radtlanmadi gibi birsey yaziyor.hamilelik gibi bir durum olsaydi bu durum anlasilirdi degilmi? Hemde 4 bes aylik bir hamilelik yani.icimi rahatlatabilir miyim artk tamamen.cunku bir kere daha ultrasonla bakcaklar emin deglm.boyle bi durum olsaydi anlasilir miydi?

Kizlar sag kasigimdaki sisik icin doktora gittim fitiktan suphelenip yuzeysel doku ultrasonu istediler fkat fitik cikmadi.ultrasonda karnima da baktilar ve raporda da karin icinde bir soruna radtlanmadi gibi birsey yaziyor.hamilelik gibi bir durum olsaydi bu durum anlasilirdi degilmi? Hemde 4 bes aylik bir hamilelik yani.icimi rahatlatabilir miyim artk tamamen.cunku bir kere daha ultrasonla bakcaklar emin deglm.boyle bi durum olsaydi anlasilir miydi?
Sen daha takıyo musun kafana
Canm hamile değilsin kurtul şu pskolojiden

X