hamile miyim?

phototaxi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
147
81
kızlar reglim yaklaşık 7 gün gecikti. her ay 1-2 gün sapmayla düzenli adet oluyorum. hiç bukadar gecikmezdi. pazartesi idrar testi negatif çıktı. çarşamba sabah ilk idrarla yaptım yine negatif. :KK43: ama hissediyorum ben. var bişey. hiç böyle olmamıştım. akşamları aşırı yorgunluk hissetmeye başladım. kasıklarım çok ağrıdı şimdi ağrı yok. tam gününü hatırlamıyorum ama pembe bir leke gördüm ilk kez. şu anda mide bulantım yok ama bir kaç gün önce ilk kez mide bulantısından yemek yiyemedim. şimdi de sabah hafif mide yanmam başladı. ve aşırı hassaslaştım. dün basit bisebepten alınganlık yaptım eşimle tartıştık. çok ağladım. barıştıktan sonra bile çok ağladım. sonra da gülmeye başladım. psikolojim sapıttı. sabrım tükendi. yarın öğlen doktordan randevu aldım bakalım ne olacak? bence hamileyim. ama arkadaşım kendini ümitlendirme gecikme de olabilir diyor. offff nekadar zor beklemek!

Hastaneye gidip kanda gebelik testi yaptırırsan kesin sonucu öğrenirsin. Burda hiç kimse bu sorunun cevabını veremez maalesef.

biliyorum cevap veremeyeceğinizi. buraya konu açtım yarın da sonucu yazacağım emsal olsun diye...

Ayni durumlari paylasiyoruz benim adetimden 3 gün geçti ama migdemde bulantı filan yok gidip test almayada korkuyorum hayal kırıklığına uğrarım diye :110:

sizinle durumumu paylşmak istedim ama yanlış başlık seçmişim.
Ayni durumlari paylasiyoruz benim adetimden 3 gün geçti ama migdemde bulantı filan yok gidip test almayada korkuyorum hayal kırıklığına uğrarım diye :110:
tatlım yine de Allah her şeyin hayırlısını versin. Dün akşam baş dönmesi oldu bende gittim yattım. annem de bizdeydi. "ne oldu hamile misin yoksa?" dedi. aslında bugün doktora gidip kesin sonucu öğrenince açıklamayı düşünüyordum ama söyledim. geciktim, şüpheleniyorum dedim. önce çok sevindi. ve dedi ki "AMA SEN ANESTEZİ ALDIN!" eğer hamileysem. tahmini 4-5 günlükken endoskopi yaptırdım uyutuldum bunun için! annem dedi ki ilk zamanlar çok önemliymiş. çocuğun sakat doğabilir. dua et de hamile olmayasın! kafam nasıl allak bullak oldu anlatamam!! ağla ağla.... bu gün 2 de doktora gidicem bakalım nolcak?

tatlım yine de Allah her şeyin hayırlısını versin. Dün akşam baş dönmesi oldu bende gittim yattım. annem de bizdeydi. "ne oldu hamile misin yoksa?" dedi. aslında bugün doktora gidip kesin sonucu öğrenince açıklamayı düşünüyordum ama söyledim. geciktim, şüpheleniyorum dedim. önce çok sevindi. ve dedi ki "AMA SEN ANESTEZİ ALDIN!" eğer hamileysem. tahmini 4-5 günlükken endoskopi yaptırdım uyutuldum bunun için! annem dedi ki ilk zamanlar çok önemliymiş. çocuğun sakat doğabilir. dua et de hamile olmayasın! kafam nasıl allak bullak oldu anlatamam!! ağla ağla.... bu gün 2 de doktora gidicem bakalım nolcak?
tabi endoskopi yaptırdığımda gebelikşüphem olduğunu bilmiyordum. bilsem yaptırmam. bunu da belirtmek istedim.

Hayırlısı olsun canım ya Allah ol dedikten sonra herşey olur inşallah hamileysen sağlıkla kucagina alabilirsin ben test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım bekliycez bakalım

X