• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Kızlar lütfen sadece düşük bir ihtimal olsa da merak ettim zaten kürtaj süresi 10 haftaya kadar
Valla ne rahat insanlarsiniz ya surtunun sevisin hamile kalin kurtaj yaptirin sonra icin icin sarhos olun kafayi bulun bilmem ne nasil yasiyosunuz anlamiyorum . Bari korununda o aldirdiginiz bebeklerin vebalini tasimayin

boyle ınsanlar bosa oksıjen israfı ya
bukadar bılıncsızlık bılgısızlık
...
bünyeye zarar
Al benden de o kadar valla..
Her konuda anlayışlı esnek olabiliyorum ama böyle yok yere şeyler yaşayıp kürtajla kapamaya çalışan insanlardan nefret ediyorum.Bi bebek bi mucize (ki henüz cocugum yok) nasıl bu kadar rahat kürtajdan bahsederler Allah akıl fikir versin.

Al benden de o kadar valla..
Her konuda anlayışlı esnek olabiliyorum ama böyle yok yere şeyler yaşayıp kürtajla kapamaya çalışan insanlardan nefret ediyorum.Bi bebek bi mucize (ki henüz cocugum yok) nasıl bu kadar rahat kürtajdan bahsederler Allah akıl fikir versin.
bıde her haltı yemeyı bılıyolar akılları herseye calısıyor masallah
ama nasıl oluyorsa nasıl hamıle kalınır bılmıyorlar
agızlarının ustune banyo terlıgıyle vurasım gelıyor

Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!
Ayyy offf bilmediğiniz şeyi yaşamayın küçük kız,cocuk dediğin akşamdan sabaha oluşup bide mide bulantısı yapmaz.Sabah midesi bulanmış önümüzdeki hafta doğurursun sen bu hızla.

Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!
Ben gul diye yazmadim yavrucum ya mazallah yansaydiniz uzulurdum sonra ciddiyim bak.bundan sonra surtunurkwn daha dikkatli ol .

bıde her haltı yemeyı bılıyolar akılları herseye calısıyor masallah
ama nasıl oluyorsa nasıl hamıle kalınır bılmıyorlar
agızlarının ustune banyo terlıgıyle vurasım gelıyor
Bu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olur

surtunmeseydi canim yda her ihtimale karsi korunsaydiniz....ama merak etme..bu sekilde hamile kalman imkansz degil ama zor...

Bu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olur
benım senın gıbı evladım olmaz olsun
vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D
senın dilinle konusayim cocuk !
sen hamıle kalma ıltımalınden once adamın senı ortada bırakmayacagına emın ol
büyü oyle gel karsıma
yeterınce olgun olsan degısık maceraların sonucundan tırsıp buracıga höykürmezdın
hadı bakalım .

Back
X