HAMİLE MİYİM???

cookies

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
240
93
33
Canlarım adetim geçeli henüz 4 gün oldu ve test yaptım. İşte sonucu yorumlarınız lütfen

Tebrikler bebiş geliyo Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Tebrikler canım hamilesin. En kısa zamanda kan tahlili yaptırıp kesinleştir ona göre dr a gidersin.

Merhabalar
Birkaç aydır adetim 5 gün kadar öne geliyordu. En son adet tarihim 1 eylül. Yani bir sonraki adetimin 25 eylül falan olması gerekiyodu. Fakat hala adet olmadım. Bu gbi durumlarda gecikme erken tarihten mi yoksa adet olunan tarihten sonra mı sayılır. Yani benüm adetim gecikti mi gecikmedi mi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Evet canım gecikmiş benimde 1 eylül hamileyim

Evet canım gecikmiş benimde 1 eylül hamileyim
yarın ilk işim bir gebelik testi almak olucak. 3 yaşında bir oğlum var ve bebek düşünmüyordum. Adet olacakmış gibi bir his var gerçi ilk hamileliğimde de bu his olmuştu. Senin de adet trihin öne mi geliyordu

Herkesin aynı olmaz fakat ben de 1 eylülde adet olmuştum 4 haftalık hamileyim hemen test al idrarda çıkar zaten

Slm hayirlisi olsun. Banada bi akil verebilirmisiniz. En son adet tarihim 18 agustos bu ayin 16 eylul adet olmam gerekiyordu ve olmadim. 8. Gunu kan testi yaptim negatif doktora gittim ultrasyonla bakildi hicbirseyim yok temiz dedi tekrar kan istedi ve yine negatif adet getirici verdi ne yapsam kullansammi. Benim sadece belirti olarak sag kasikta batma ve uyku var baskada bi rahatsizligim yok

Canım galiba bir kaç gün pdogesran hap kullanıyorsun bırakınca kanama başlıyor adet söktürücüler var kullanmalısın sonra da mutlaka doktora niye böyle oldu diye
Geçmiş olsun

Hayırlı olsun Rabbim kucağınızda göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…