Hamile miyim :( ??????

asil--

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
11
2
1
31
bayanlar merhaba. dün kan testi yaptırdım adetime 6gün var ama dayanamadım yaptırdım ilişkiden 8 gün geçti . değerim 0.100 çıktı negatif dediler sizce yükselir mi acaba hamile olma olasılığım hiç yokmu

ben testi hastahanede yaptırdım sen de bnım gıbı erken yaptırmıssın canım negatif cıkdı ve oyle uzuldum kı anlatamam ve 20 gun once kist için kontrole gıttıgım de 2 aylık hamıle oldugumu ogrendım testın ustunden 2 ay gecdı yanı 1 hafta 10 gune kadar tekrar bı test yapmalısın umudunu kaybetme bence

hayırlı olsun canımmm ayy ne güzel darısı başıma inşaAllah bakalım adet im normalde salı günü eğer gecikirse test yapıcam tekrar ınsallah olur

hayırlı olsun canımmm ayy ne güzel darısnşaAllah bakalım adet im normalde salı günü eğer gecikirse test yapıcam tekrar ınsallah olur
Canim hakkinda hayirlisi insallah nasipetsin sanada herkedede. Bende 6 gunduf evde test yapiyorum ama negatif cikti hepsinde. Gitmelimiyim hastaneye? =(

hayırlı olsun canımmm ayy ne güzel darısı başıma inşaAllah bakalım adet im normalde salı günü eğer gecikirse test yapıcam tekrar ınsallah olur

doktorumun bana soylediği üzerinden en az 15 gun gecmesı gerekıyor o yuzden hesapla ve tekrar gunu gelınce hastaneye gıt cnmm en saglıklısı bu cunku allah razı olsun darısı ısteyen tum annelerın basına ınsallah rabbım hıc bı annenın kucagıı bos koymasın :*

Canim hakkinda hayirlisi insallah nasipetsin sanada herkedede. Bende 6 gunduf evde test yapiyorum ama negatif cikti hepsinde. Gitmelimiyim hastaneye? =(

bukadar ust uste yapmanın emın ol bı faydası yok arkadasa da soyledım uzerınden en az 15 gun gecmesı gerekıyor dıe doktorum soyledı cunku hepsı hamılelıge baglı olmuyor sınır sıtres hava değişimi adet düzensızlıgıne sebeb dedı o yuzden gonlunu ferah tut canım benım inşallah pozitıf cıkar rabbım duysun sesını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…