HAMİLE MİYİM?

Regl oldum canim ondan oyle gelmiş bidahaki aya artik

Cnm bidahaki aya inşallah ben belirti limitimi doldurdum. Butum belirtileri 2 senede her ay gordum artik adetm gecse bile hamilige yormuyorum. Ve sunu farkettim kasik agrilarimi aslinda fark etmek cok güçmüş..
Ama ben her ay aa hamile olmasam bu kadar agrimaz diyordum :)
Belirtilere kafamizi yormagimiz aylar dilegiyle umarim en kisa surede hamiş kaliriz

Kizlarrrr benim adetime daha bir hafta var kahverengi akintim oldu iki gundur sizce hamile miyim sırt agrim var yaşayan var mı bu durumu

Kızlar :işsiz: bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

cok arada bir değer ümit vermek gibi olmasın ama hamile olabilirsin genelde adet öncesi sonuçlara hamile gözüyle bakmazlar

Hanimlar hamile oldugunuzda gercekten hissediyorsunuz. Ben regl olmam gereken tarihten 2 hafta once belirti hissetmistim regl olucam agrim ve siskinligim var dedim ve beklemeye başladım cunku pek olasilik vermiyordum hamilelige. 2 hafta boyunca bekledim yalniz esime de diyordum ben bir degisik hissediyorum farkli bir seyler var gibi cunku mesela normalde surekli yuz ustu uyurdum artik yuz ustu donemez oldum ve uykumda yüzüstü doner donmez uyaniyordum sanki karnimda tenis topu var da ustune yatinca batiyordu. Regl gecikmesinden 3 gun sonra test yaptim negatif cikti ama kafam takildigi icin ertesi gun sabah ilk isim yine test yapmak oldu bu sefer pozitif cikti ve ardindan 4 farkli markadan test aldim tek tek uyguladim hepsi pozitifti ama yine de inanamadim 5 gun sonra kontrole gittim cok sıkışık gitmistim ve kese gorundu 4. Haftadan.
Allah isteyen herkese tattirsin anneligi insallah. Umarim hayirlisiyla en kisa zamanda hamilelik haberi alirsiniz.

Back
X