Hamile miyim

3 gün erken yaptım silik çıkmasını kendimce ona yoruyorm ama yine de anlamam hu işlerden
30 u günüm bekliyorum .hayirlisiyla

sımdı resımler her nekadar net cıkmas da ben bu cızgılerı hep gördm .8 testın 8ındede vardı ..
testler sandıgım kadaryla negatıfte yanılır ama pozitif de yanılmazmıs . ınanayım mı ınanmayayım mı bıle ıyorum ..s abahtan berı basıma agrılar gırdı. üstelık halsız ve yorgun gobyım .ha bire esnıyorum . çalışıyo olmasn bugun uyurdum akşama kadar kesın :))

inşallah vardır da bende 3 yıldır beklemısken bır ay daha beklemem. darısı da tum ısteyenlerın basına

bu sekıl hamıle kalan var mı acaba çok merak edıyorum

sımdı resımler her nekadar net cıkmas da ben bu cızgılerı hep gördm .8 testın 8ındede vardı ..
testler sandıgım kadaryla negatıfte yanılır ama pozitif de yanılmazmıs . ınanayım mı ınanmayayım mı bıle ıyorum ..s abahtan berı basıma agrılar gırdı. üstelık halsız ve yorgun gobyım .ha bire esnıyorum . çalışıyo olmasn bugun uyurdum akşama kadar kesın :))

inşallah vardır da bende 3 yıldır beklemısken bır ay daha beklemem. darısı da tum ısteyenlerın basına

bu sekıl hamıle kalan var mı acaba çok merak edıyorum

canım bu kadar düşünme, stres yapma, biliyorum kolay değil ama başına ağrılar girecek kadar stres yapma
Allah hayırlısını bilir, verir
zaten kısacık bir süre sonra netleşecek

Yine test yaptım sonuç bu şekilde. Görünmesi için açtım testi
20160428_110756-1-2.webp

Back
X