Hamile miyim? ???

22 nisanda catlatma ignesi vuruldu m cuma günüydü bugün üstüne iki hafta oldu doktorum test yap demişti çoook silik ikinci cizi var ignenin etkisi kalır mı ??
Canım bende 2. çatlatma iğnemde hamile kaldım benimde çok silik bir çizgim vardı sonra kan tahlilinde de hamile olduğum ortaya çıktı. Oysa ilk çatlatma iğnesinden sonra yaptığım teste hiic bir çizgi yoktur yani bence etkisi falan kalmamıştır.

22 nisanda catlatma ignesi vuruldu m cuma günüydü bugün üstüne iki hafta oldu doktorum test yap demişti çoook silik ikinci cizi var ignenin etkisi kalır mı ??

sanmıyorum canım 14 gün boyunca etkisi kalacağını bence bi tahlil yaptırın inşallah hamilesinizdir ❤

Çok sevindim cnm anneler günün kutlu olsun şimdiden Rabbim tamamını erdirsin insallah cumlemizin evlatlarını korusun inşallah

hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı hayırlı evlat eylesin inşallah :-* ❤❤❤

Amin cumlemizin instüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun bana güzel hediye oldu

Kizlar yardimci olurmusunuz adet gunum dundu bigun gecti test yapsam cikarmi. Sol kasigimda batmalar var goguslerim sisti agri yapiyoalr uclarinda soyulma oluyo ara ara bide surekli tuvalete cikiyorum. Sizce hamile olabilirmisyim

Kizlar yardimci olurmusunuz adet gunum dundu bigun gecti test yapsam cikarmi. Sol kasigimda batmalar var goguslerim sisti agri yapiyoalr uclarinda soyulma oluyo ara ara bide surekli tuvalete cikiyorum. Sizce hamile olabilirmisyim
Ben bir gün geçince yapmıştım çook silik çıktı ertesi sabah ilk idrarda baya belirgindi.

2 hafta uygun bir süre ben de 15. günümde idrarda pozitifi gördüm, kanda beta-hcg değeri 798 civarlarındaydı.

ben de 2.çatlatma iğnemden sonra hamile kaldım ve 15 gün sonra etkisi gidiyor diye biliyorum. gerçi mesajı yazalı çok olmuş ama inş hamişsindir:)

Kizlar kafam çok karışık resmen allak pullak oldum 25 mayis da ozel hastane de beta hcg yapdirdim adetime 7 gün var kasimlarim da aşırı agri vardi 8.12 cikdi 1 gün sonra da devlet hastanesin de yapdirdim bu sefer de 5.55 cikdi bu ayda çatlama ignesi oldum bundan 6 ay önce de gebeliğim sonlandi sizce durum nedir insan kendine gelince fikir yurutemio aslinda arada bir sonuç

Catlama ignesini ayin 18 yapdirmisdim ama ondan once de yumurtlama icin ilac kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…