Canım bende 2. çatlatma iğnemde hamile kaldım benimde çok silik bir çizgim vardı sonra kan tahlilinde de hamile olduğum ortaya çıktı. Oysa ilk çatlatma iğnesinden sonra yaptığım teste hiic bir çizgi yoktur yani bence etkisi falan kalmamıştır.22 nisanda catlatma ignesi vuruldu m cuma günüydü bugün üstüne iki hafta oldu doktorum test yap demişti çoook silik ikinci cizi var ignenin etkisi kalır mı ??
22 nisanda catlatma ignesi vuruldu m cuma günüydü bugün üstüne iki hafta oldu doktorum test yap demişti çoook silik ikinci cizi var ignenin etkisi kalır mı ??
Çok sevindim cnm anneler günün kutlu olsun şimdiden Rabbim tamamını erdirsin insallah cumlemizin evlatlarını korusun inşallahevet hamileyim :) darısı tüm isteyenlereee:) ilk test inanılmaz silikti ertesi sabah8yani bugun) baya belirgindi ama silikti. kan sonucu 292 çıktı regl iki gün geçti idrara çıkma ve hafif kasık ağrıları var ara ara baska bi belirti yok:)
evet hamileyim :) darısı tüm isteyenlereee:) ilk test inanılmaz silikti ertesi sabah8yani bugun) baya belirgindi ama silikti. kan sonucu 292 çıktı regl iki gün geçti idrara çıkma ve hafif kasık ağrıları var ara ara baska bi belirti yok:)
Ben bir gün geçince yapmıştım çook silik çıktı ertesi sabah ilk idrarda baya belirgindi.Kizlar yardimci olurmusunuz adet gunum dundu bigun gecti test yapsam cikarmi. Sol kasigimda batmalar var goguslerim sisti agri yapiyoalr uclarinda soyulma oluyo ara ara bide surekli tuvalete cikiyorum. Sizce hamile olabilirmisyim
Ozman adetime iki gun kala yapmistim negatifti demekki adet olucam2 hafta uygun bir süre ben de 15. günümde idrarda pozitifi gördüm, kanda beta-hcg değeri 798 civarlarındaydı.
adetim 4-5 gün geçmişti sanırımOzman adetime iki gun kala yapmistim negatifti demekki adet olucam
Test yaptim cikmadi demekki yokmus bisey. Daha iki gun gecti ama olsaydi cikardiadetim 4-5 gün geçmişti sanırım
22 nisanda catlatma ignesi vuruldu m cuma günüydü bugün üstüne iki hafta oldu doktorum test yap demişti çoook silik ikinci cizi var ignenin etkisi kalır mı ??
Evet cnm hamileyim 6+6ben de 2.çatlatma iğnemden sonra hamile kaldım ve 15 gün sonra etkisi gidiyor diye biliyorum. gerçi mesajı yazalı çok olmuş ama inş hamişsindir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?