hamile miyim???

Ddmddmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
15
4
1
37
Kızlar merhaba.çok büyük bir boşluktayim.daha once başina gelen warsa aranizda bana yardimci olabilirmi?
25 mayıs adet olma tarihim.1 bucuk yillik ewliyim.adet döngum hic sasmaz.sadece bi ay 3 gin gecikmisti o ayda kum döktugumu ogrendim.onun disinda standarttir.duzenli olarak tutarim .nerdeyse 1 yila yakin eşmle korunmuyoruz.
Bugun adetimin geçtiği 13 gun oldu.5 gun geciktiginde test yaptim negatif cikti 2 gun sonrasinda siddetli bi dis agrisiyla doktora gittim kan tahlili yaptim negatif çıkti ve agri kesici iğne vurdular.fakat bunun biyle dewam etmesi beni kotkuttu tekrar doktara gittim.doktor gec döllenme olabileceğini soyledi ignenin ya da içtigim parol ilacinin bi sikinti yasatmayacagini soyledi. Bana progestan ilaci wardi sabah aksam 5 gun boyunca icecegimi bu ilacin hamile degilsem benim adetimi sokturecegini eger hamileysemde dusuk yapmami engelleyecegiji soyledi.bugun ilaci kullagim 4.gun.tık yok.ama ben fenalardayım.kan tahlili yapip hüsranla karsilasmak istemiyorum.ne yapmam gerek elim kolum bağlı kaldi.aptala dondüm hic birsey istemidemiyorum.yardimci olun lutfen

Kan tahlili yapıp hüsrana uğramak istemiyorum olurmu hiç :) git bi tahlilini yaptır inş hamilesindir böyle durmayla evhamlanmayla olmazki

13 gün çok uzun bir süre. Eğer hamile olsaydın 5 gün geçince kanda düşük değer bile olsa belli olurdu bence.
Evde tekrar test yaptın mı? Böyle belirsizlikle oturmak daha mı iyi? git kan testi yaptır öğren.

canım ben de aynı durumdaydım. 5 gün kullandım eğer gebelik yoksa 10 güne kadar adet görürsün demişti doktor. dün 10. günüydü ve adetim geldi. ki gecikmeden sonra kanda da bakılmış. çok heveslenip hüsran yaşamanı istemem.

Doktor geç döllenme olabilir dedi.beklemekte kotu.ama suan ki psikoljim sanirim kan testini kaldirmicak.eger negatif cikarsa ve hamileysem kendime dikkat etmicem falan filan daha sonrasinda daha kotu bi sonucla karsilasmak istemiyorum.

Yaa gerçekten mi ama hiç adet belirtim yok.kafami bulandıran o zaten ben kendimi bildigim icin.benim adet oncesinde mutlaka karnim agrir eklem yerlerim sızlar belim ince ince sızlar.adet olmam gereken gunun 2 gun oncesinde biraz adet olacakmisim gibi agridi ama o gunden bu gune hic bir belirti yok.simdi ara sira belim agriyo.alt karnin hafif yanlari agriyo goguslerim buyudu.simdilik farkettiklerim sadece bunlar.

burayı anlamadım ama tahlil yaptırıp sonucu netleştirmek en mantıklısı değil mi?
Sigarayi biraktim mesele temizlik yapmiyorum .agir hic ama hic birsey ellemiyorum bile.ama ust uste negatif cikarsa.temizligimi yapan kimse yok mecbur yapacam e agir kaldirmaya önem vermicem butun islerimi kimseden yardim almadan yapacam ve bu sikinti ve sinirle sigara ya yeniden baslicam gibiii gibi gibiiii

Doktor geç döllenme olabilir dedi.beklemekte kotu.ama suan ki psikoljim sanirim kan testini kaldirmicak.eger negatif cikarsa ve hamileysem kendime dikkat etmicem falan filan daha sonrasinda daha kotu bi sonucla karsilasmak istemiyorum.

Bu kadar günde kanda negatif çıkması mümkün değil. Mutlaka belli bir değer yazar ki doktor da ona göre ne kadarlık olduğunu söyler. Dikkat etmemek gibi bir şey söz konusu değil yani.
Sanki her hamile planlı programlı mı hamile kalıyor? 2 veya 3. ayda hamile olduğunu öğrenenler var. Düşün o zamana kadar bir insanın neler yapabileceğini.
Moralini bozmak istemem inşallah hamilesindir.

B
Kan tahlili yapıp hüsrana uğramak istemiyorum olurmu hiç :) git bi tahlilini yaptır inş hamilesindir böyle durmayla evhamlanmayla olmazki
Bu zamanı okadar çok beklemisim ki o kadar cok yasamak istemisim ki ...su an sindire sinre yasayamiyorumm çıkmazlardayim yaaa sanırım hamileligin %50 sini bile yasamak icimi ısıtıyo.bilmiyorum.yarın sabah tekrar gidecem bakalım ozamann.hayırlısı

adetinin geçiktiği 5. günde mi kan testin negatif çıkmıştı.
yine de adetin gelmezsse tek yapılacak şey kandan baktırman olacak.
neden bu kadar endişelisin.
kaç senedir bebek istiyorsun

Bence fazla umutlanmamalısın.
Reglin neden geciktiğine yoğunlaşıp tedaviye yönelmen daha doğru.

adetinin geçiktiği 5. günde mi kan testin negatif çıkmıştı.
yine de adetin gelmezsse tek yapılacak şey kandan baktırman olacak.
neden bu kadar endişelisin.
kaç senedir bebek istiyorsun
Kan tahlilini 6 gunde yaptirdim.BETA.HCG 1.20 cikti.fakat doktorun dedigi sen her gun kan tahlilide yaptirsan geç döllenme olacagi icin cikmayabilir.verdigi progestan i 5 gun kullandiktan sonra tekrar bakacak.o yuzden yaptirip yaptirmamakta kararsizim.belki bi cok insandan daha az bi zaman 1 senedir bebek istiyorum.bekliyorum.... ama bilmiyorum isteeee

Ben bugün bi kez daha kan tahlili yaptirdim yine negatif cik .ilacinda 5.gunu. eger bende senin gibi bi kac gune adet olirsam senin doktorun bu gecikmenin sebebi olarak ne demisti.

Benm son adet tarihim 23 mayıs 28ünde bitti. 3 haziran we 5 haziranda ilişkiyr girdik. Sizce hamile kalma oranı nedirr lütfen yardmcı olurmusunuzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…