- 11 Nisan 2016
- 454
- 535
- 103
- 29
- Konu Sahibi Gamzeli0603
-
Biz esimin işi geregi tuncelideyz annemler bizde suan disariya cikamam esimede annemede söylemeyeceğim annemler gidince guzel bi supriz yapacgm :)Insallah hamilesindir canim sen bence hemen bi kan testi yap daha fazla umitlenmeden net bi sonuc almis olursun :)
Allah herkesin gonlune gore versin
Teşekkür edrm sagolun darısı isteyenlere olsun insallah :)Hayırlı olsun kesin var.
Kesin var gibi duruyor canım ama yine de kan testiyle netleştir bence hayırlısı olsun yine haber ver bize :))Arkadaslar dun adet günümdü 28 günde bir olurum hep.. olmadm ama umitlenmedim cok. Sabah test yaptm 2 dakika bekledim tek cizgi cekmeceye attm annemler bizdeydi kahvalti hazrladm kahvaltimizi yaptk bi bakaym dedm bide ne goreyim cift çizgi ama uzerinden vakit gectigi icin emin değilim sevinemedm koştum tekrar yapmaya ama sivi almıştım yapmakta kararsz kaldm yinede yaptm.. sizce gebellik varmı cok umitlenmek istemiyorm
Yaaa şuan ben hâlâ soktaym inanamıyorumEğer olmasaydı 2. Çizgi hayatta belirmezdi orada hayirlisi olsun var galiba ama belliki çok yeni
Kan testi yaptır teyit et canımYaaa şuan ben hâlâ soktaym inanamıyorum
Olmamissin çıkar tabiki varsaKızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç.
canım bence bir test daha al ve yap ya da hastane de kan testi yaptır emin olursunArkadaslar dun adet günümdü 28 günde bir olurum hep.. olmadm ama umitlenmedim cok. Sabah test yaptm 2 dakika bekledim tek cizgi cekmeceye attm annemler bizdeydi kahvalti hazrladm kahvaltimizi yaptk bi bakaym dedm bide ne goreyim cift çizgi ama uzerinden vakit gectigi icin emin değilim sevinemedm koştum tekrar yapmaya ama sivi almıştım yapmakta kararsz kaldm yinede yaptm.. sizce gebellik varmı cok umitlenmek istemiyorm
Evde test var yine yaparm yarn ilk idrarla insallah :)canım bence bir test daha al ve yap ya da hastane de kan testi yaptır emin olursun
inşallahhh hamilesindir canım, Allah gönlüne göre versinEvde test var yine yaparm yarn ilk idrarla insallah :)
Yap tabii kaç gün geçmiş üstünden haber ver bizede :)Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç.
Cok sagol canm yarn gidecegm doktora yazrm guzel haberleri inşallahValla bariz belli oluyo canım hadi hayırlısı geç kalmadan kanda baktır hmn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?