Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar adetim 13 gün gecikti. Adet günümde 3-4 kere lekelenmem oldu. Aynı gün kan testi yaptım negatif 4.günde İdrar testi yaptım negatif çıktı benzer durum başına gelen var mı?
Merhaba arkadaşlar yeni evliyim adetim 13 gün gecikti. Adet günümde 3-4 kere lekelemeyin oldu. Aynı gün kan testi yaptım negatif 4.günde İdrar testi yaptım negatif çıktı. Hamile olabilir miyim ?
adet gununde test yapip negatif ciktiysa buyuk ihtimal hamile değilsindir. gec donlenme olsa bile kanda cikardi. cok az bir ihtimal. bazen kanda cikmayip sonra pozitif gorenler oldu kk da okumustum ama cok az bir ihtimal. dr. a git istersen adet sokturucu bir ilac verir. stresten olmamis olabilir
Bu şekilde açılan "hamile miyim?" konularına bitiyorum. Evvet, hemen bi bthcg bakıyorum değeriniz:3 bin
Yapmayn Allah aşkına, hastaneye gidinbi de 13 gün olmuş
Merhaba arkadaşlar adetim 13 gün gecikti. Adet günümde 3-4 kere lekelenmem oldu. Aynı gün kan testi yaptım negatif 4.günde İdrar testi yaptım negatif çıktı benzer durum başına gelen var mı?
Benmde 15.gunum gecen hafta kan testm negatfti ilaç kullandm adrt olyım die hala olmadm ya doktor gebelik yok kullan dedi boyle olup sonra ogrenen olmuş mu acaba