• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg artışı

Pcos yok ama troidim olduğu için gün sayılarım belli olmuyordu 10 gün geçtiği zamanlarda oluyordu
Benim de tiroidim var 75 mcg ilaç kullanıyorum suan gebeyim benim de dongum belirsiz her zaman 5 6 gün gecikmeli olurum yani 32 ila 35 gün de bir . Benim gec döllenme ile regli tarihinin üçüncü günü 348 ile öğrendim

Benim de tiroidim var 75 mcg ilaç kullanıyorum suan gebeyim benim de dongum belirsiz her zaman 5 6 gün gecikmeli olurum yani 32 ila 35 gün de bir . Benim gec döllenme ile regli tarihinin üçüncü günü 348 ile öğrendim
Değeriniz güzelmiş bakalım darısı başıma inşallah artar benimde

Değeriniz güzelmiş bakalım darısı başıma inşallah artar benimde
Yükselir inşallah yukselmeyip regl olursanız da lütfen üzülmeyin sağlıklı gebelik her şekilde tutunuyor , sağlıklı bir bebek olsaydı benimle olurdu diye düşünün içinizi ferah tutun . Stres yapmayın ki hormonlariniz bu durumdan etkilenip sizi yaniltmasin❣️❣️

Yükselir inşallah yukselmeyip regl olursanız da lütfen üzülmeyin sağlıklı gebelik her şekilde tutunuyor , sağlıklı bir bebek olsaydı benimle olurdu diye düşünün içinizi ferah tutun . Stres yapmayın ki hormonlariniz bu durumdan etkilenip sizi yaniltmasin❣️❣️
Çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmekten de kendimi alamıyorum hakkımızda hayırlısı bu arada şubat ayında bir düşük yaptım kimyasal değildi ama bunu bilmiyorum Tsh ilacım 125 mg birde bakalım ya saldım artık😁🙏

Çok teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum ama düşünmekten de kendimi alamıyorum hakkımızda hayırlısı bu arada şubat ayında bir düşük yaptım kimyasal değildi ama bunu bilmiyorum Tsh ilacım 125 mg birde bakalım ya saldım artık😁🙏
En son tsh değeriniz kac cikti

Benim 4 ay önce 9 lardaydi sonraki ay 5 e sonraki ay 3 e geçen ay 1.5 düştü ve gebe kaldımm değerin çok iyi çok yüksek ihtimalle iki ay içinde kalırsın 🥰🥰🥰 şuan 0.5 tsh
Benimde öyle çok yüksekti daha yeni düştü birlere acaba diyorum onun etkisiyle hamile kalmış olabilir miyim

Benimde ikinci düşüğümde kürtaj oldum benimde kahverengi akıntılar geliyordu ama kese bebek oluşmuştu ama kalbi atmadı gelişim göstermedi o nedenle kürtaj olmuştum. Doktor bı dahakinde erkenden önlem alalım Bebek gelismedigi için bir sonrakinde kan sulandırıcı kullaniriz demişti. Şimdi bu sefer başladım ama kimyasala dönecek gibi pregesteron kullanmama ragmen artış gösteriyor.
Benim gelişimde filan hiç bir sıkıntı yoktu. Ben bulantıdan gözümü açamıyordum doktora gitmeden önceki gün aniden bulantım kesildi. Ertesi gün doktora gittim dün kalbi durmuş demişti bulantı kesilmeside ondan olabilir dedi.

Merhaba adetimin ilk geciktiği gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 4.gün geçince kan verdim 10,36 çıktı. Yani
28 Kasım'da verdim 10,36 çıktı
Bugün tekrar verdim 1 Aralık'ta 25,43 çıktı.
Sizce 3 gün için artış nasıl ?
Kan verdiniz mi tekrardan

Back
X