- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi adetabirkontes
Günaydın hanımlar; aslında biraz çekiniyorum ama şöyle bir sorum olacak adetin 8. günü yani adet bitiminden 5. gün sonraki ilişkide hamile kalma oranı hakkında bilginiz var mı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm onu kimse bilemez tam anlamyla yumurtlma tarihin olmaz buyuk ihtimalle düşük ihtimalli bi gebelik yani ama Allahin isi yani bilemeyiz ynedeGünaydın hanımlar; aslında biraz çekiniyorum ama şöyle bir sorum olacak adetin 8. günü yani adet bitiminden 5. gün sonraki ilişkide hamile kalma oranı hakkında bilginiz var mı acaba![]()
Canim yumurtlama gunune denk geldiyse neden olmasin. Ben 8ay boyunca reglmin 13, 14, 15gunlerinde calistim takvime gore yumurtlama gunum oldugu icin. Temmuzda adetim 4gun surdu ve 5.gun iliski oldu. O ay bir daha iliskimiz olmadi ve hamile kaldim. Meger yumurtlama gunlerim erken oluyormus. Eger gebelik istiyorsan herseyden once akintilarini takip etmelisin.Günaydın hanımlar; aslında biraz çekiniyorum ama şöyle bir sorum olacak adetin 8. günü yani adet bitiminden 5. gün sonraki ilişkide hamile kalma oranı hakkında bilginiz var mı acaba![]()
Canim yumurtlama gunune denk geldiyse neden olmasin. Ben 8ay boyunca reglmin 13, 14, 15gunlerinde calistim takvime gore yumurtlama gunum oldugu icin. Temmuzda adetim 4gun surdu ve 5.gun iliski oldu. O ay bir daha iliskimiz olmadi ve hamile kaldim. Meger yumurtlama gunlerim erken oluyormus. Eger gebelik istiyorsan herseyden once akintilarini takip etmelisin.
valla arkadaşım ben hiç yumurtlama günü falan takip etmedim açıkcası. Evet telefonumda yüklüydü o program ama ona bakıp birlikte olunca kendini şartlanmış gibi hissediyorsun oda bir garip oluyorEvet ben de sizin gibi olan çok duydum ama işte yumurtlama günlerini takip edin diyorlar ya biz o dönemi kaçırdık işte bu ayda![]()
Canım herkesin bünyesine göre yumurtalama dönemi değişiyor ama genelde adetin başlangıcından itibaren 13.14.15. günler diye biliyorum fakat akıntılarından anlayabilirsin.Benim eltim ovulasyon testi ile yumurtlama gününü buldu ve şuan hamiş :)Günaydın hanımlar; aslında biraz çekiniyorum ama şöyle bir sorum olacak adetin 8. günü yani adet bitiminden 5. gün sonraki ilişkide hamile kalma oranı hakkında bilginiz var mı acaba![]()
Canım herkesin bünyesine göre yumurtalama dönemi değişiyor ama genelde adetin başlangıcından itibaren 13.14.15. günler diye biliyorum fakat akıntılarından anlayabilirsin.Benim eltim ovulasyon testi ile yumurtlama gününü buldu ve şuan hamiş :)[/QUO
Akıntım yok normalde olur ama şuan yok bu ay da geçti desene...:)
kızlar eylülün 4-5 gibi yumurtlamam oldu o günleri değerlendirdik bayramın 1.günü sabah kustum 3.günü akşam 1 damla kan geldi başka hiçbişey yok o günden beri bulantım hala devam ediyor ama kusmuyorum tutuyorum kendimi halsizlik kas agrıları ara ara ateş basması gögüs hassasiyeti ama fazla değil gögüs ucu hassas belim felaket ağrıyor her iki taraflı kasık batması aralıklarla bazen şiddetli bazen ince sızı gibi birde akıntım var ama öle çok değil ve sarı renkte kıvamı da yoğun değil sulu şekilde kokusuz kaşıntı yok gecen ayki adet tarihimide hatırlamıyorum ne olcak benim halim yaaa[/QUOTE
4-5 Eylül deki ilişkiden değil de daha öncesinden kalmış olabilirsin bence o belirtiler için çok erken bi zaman dilimi çünkü bi test yapsaydın keşke
Canım hamilelik olabilir fakat ben bu kan gelmesini pek umursamıyorum çünkü geçen ay bende baya umutlanmıştım bir iki damla kan görmüştüm ama gel gör ki bu ay hamişim :) gebelik testi yap bence canım hamiş olabilirsin :)kızlar eylülün 4-5 gibi yumurtlamam oldu o günleri değerlendirdik bayramın 1.günü sabah kustum 3.günü akşam 1 damla kan geldi başka hiçbişey yok o günden beri bulantım hala devam ediyor ama kusmuyorum tutuyorum kendimi halsizlik kas agrıları ara ara ateş basması gögüs hassasiyeti ama fazla değil gögüs ucu hassas belim felaket ağrıyor her iki taraflı kasık batması aralıklarla bazen şiddetli bazen ince sızı gibi birde akıntım var ama öle çok değil ve sarı renkte kıvamı da yoğun değil sulu şekilde kokusuz kaşıntı yok gecen ayki adet tarihimide hatırlamıyorum ne olcak benim halim yaaa![]()
Canım bu b-hcg değerlerini pek bilmiyorum ama az önce kan testimde normal değerler 9.5-750 arası diyor 10.53 te olabilir ama artıyor mu kan testi yaptır yarın artmışsa hamilesindirMehaba gruba yeni katıldım.Benim de bir sorum olacak.07.09.2016 tarihinde embriyo tranferi yapıldı.20.09.2016 tarihinde kan testi yaptırdım. B-hcg 10.53 cıktı.Moralim çok bozuk .Sizce hamile miyim.Lütfen yardımcı olur musunuz
İnşallah hamişsindir canım hayırlı haberlerini bekliyorumTesekkür ederim.insallah öyle olur.Adet günümde bugün normalde hastalanmam umarım.Çok korkyorum ama