Korkuyorum biraz yaHamile kalman mümkün değil canım
Şakamısın sen ya başlığa bak açıklamaya bak hiç mi aklın yok kardeşim senin anlamadım ki millette cevap vermiş yazık ya işgal resmen
Bende sizin gibi yazacaktim ama kırıci olmak istemedim dalga geciyor resmen :)Şakamısın sen ya başlığa bak açıklamaya bak hiç mi aklın yok kardeşim senin anlamadım ki millette cevap vermiş yazık ya işgal resmen
Kırıcı olmamak için uğraşmış halim bu yeni üyeyim ben uzun zamndır merak ettiğim ne varsa burdan açar bakarım çokta işime yarayan bilgiler edinmişimdir ama dün şöle bi baktım başlıklar okadar komik okadar saçma ki ya güncel yer işgali resmen bunların yüzünden asıl başlıkları göremiyoruz sayfalarca yorum var bide neronlaroda elektirik üretemiyosa demekki çok sinirlendim :))Bende sizin gibi yazacaktim ama kırıci olmak istemedim dalga geciyor resmen :)
(Aslında bi tuş falan yapsalar şikayet gibi yada kapansın gibi oy fazla olunca direk kapatılsa böle saçma giriler bizde faydalı faydalı kullansak şu platformu)Kırıcı olmamak için uğraşmış halim bu yeni üyeyim ben uzun zamndır merak ettiğim ne varsa burdan açar bakarım çokta işime yarayan bilgiler edinmişimdir ama dün şöle bi baktım başlıklar okadar komik okadar saçma ki ya güncel yer işgali resmen bunların yüzünden asıl başlıkları göremiyoruz sayfalarca yorum var bide neronlaroda elektirik üretemiyosa demekki çok sinirlendim :))
Benim sorduğum soru için mi bu laflar ?(Aslında bi tuş falan yapsalar şikayet gibi yada kapansın gibi oy fazla olunca direk kapatılsa böle saçma giriler bizde faydalı faydalı kullansak şu platformu)
Ordan olmış oraya sokmuş ordan almış oraya sokmuş sen yıkamışssın şuan gözümün önünde penis ve yıkanmış vajina anüs deliği falan uçuşuyo azınada aldıysan kesin hamilesin bizim komşu kızıda senin gibi yapmıştı heryere girince kesinleşmiş ikiz doğurduArkadaşlar geçen hafta korunmalı olarak cinsel ilişkiye girdim prezervatif olmasına rağmen ne olur ne olmaz diye içimdeyken değil çıkarıp boşaldı prezervatifin içine. Sonrasında penisini iyice yıkayıp korunmasız anal ilişki yaşarken arkadan çıkıp vajinama penisin ucu girdi hemen o sırada vajinamı iyice yıkayıp 20 saat içerisinde ella kullandım sizce hamilelik ihtimali var mıdır 18 yaşındayım doktora gitme ihtimalim falan yok
Hayır tabiki tatlım ya sen neden ğstüne alınıyosun noldu senin bebek doğdumu ıssız acun öldümü??!!Benim sorduğum soru için mi bu laflar ?
Pardon canım. Hayır bebek gelmekle gelmemek arasında kalmışHayır tabiki tatlım ya sen neden ğstüne alınıyosun noldu senin bebek doğdumu ıssız acun öldümü??!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?