Hamile miyim?

Tmm önce netleşsin Allah korusun sonra üzülmeyin ama döngünün 45 gün olması çok uzun bir süre bence bir sorun olabilir
Dogum kontrol hapini birakali böyle:110: doktor bisey demedi amaaaa:duduk: nasil netlesecek bilmiyorum ki doktor da kan almiyor sanki bilmiyor nasil zor oldugunu beklemeninnnn

Kızlar yardım edin nolur karmakarışık bi işin içine girdim.

Baştan anlatayım benim sat 22 ekimdi.
45-47 döngüm, kasımın başında doktora gittim idrar testinde, alttan muayenede bişey yoktu (karında agrı, kasıkta batma şükayetiyle gittim) hatta doktor cok güzel olduğunu söyledi herseyin yakında hamilelik vesilesiyle daha sık görüşeceğimizi söyledi. Anne olmak istediğimi söyleyince.

kasımın 14 ünden itibaren hergün ovu test yaptım fakat şimdiye dek hala çift eşit çizgi görmedim. 4-5 gün arayla hamilelik testide yapıyorum idrarda. Yok bişey.

Geçen hafta salı yine doktora gittim o da baktı hiçbir problem yok dedi. Erken olabilir dedi salı yine gel dedi. İdrarda bakmıştı oda.

Yani eğer hamile kaldıysam 27 ekim ile 13 kasım arası kaldım çünki ovu test bu zamandan sonra elime geçti ve yaptım.
Diyorum ki, demek ki o zaman yumurtlamam gerçekleşti.

Şimdi sorum eğer ki hamileysem, gebelik kesesi ne zaman görülüyor, kaç haftalık hamile olmuş olıyorum? sat 22 ekim.

İdrar testinde belli olurmuydu bu vakte kadar?

Bi kaç gündür midem bulanıyor kusacak gibi oluyorum belim ağrıyor kasıklarımda batma oluyor arada hafif karnım ağrıyor başım dönüyor uyku hali zaten 2-3 haftadır var 12 den önce kalkamıyorum yataktan.

Kızlar bana yardımcı olursanız çok memnun olurum gerçekten

Canım inşallah hamişsindir. Benimde sat 25 ekimdi. 15 kasımda rahatsızlandım ilaç kullanacağım için beta hcg ye baktılar negatifti adetime daha 10 gün vardı. Doktor günün gecerse tekrar test yaptır dedi. Ve adetime 5 gün kala adet olacakmışım gibi sancılarım vardı göğüslerim şişti 3 gün gecti adet olmadım doktora gittim ki 4 haftalık gebeymişim daha önceki test erken olduğu için çıkmamış inşallah sende de bebiş vardır

Canım inşallah hamişsindir. Benimde sat 25 ekimdi. 15 kasımda rahatsızlandım ilaç kullanacağım için beta hcg ye baktılar negatifti adetime daha 10 gün vardı. Doktor günün gecerse tekrar test yaptır dedi. Ve adetime 5 gün kala adet olacakmışım gibi sancılarım vardı göğüslerim şişti 3 gün gecti adet olmadım doktora gittim ki 4 haftalık gebeymişim daha önceki test erken olduğu için çıkmamış inşallah sende de bebiş vardır
Ayyy me de güzel sanki agzınızdan bal damlıyor acaba bende demi oylee erken oldugu ıcın cıkmıyor, 3 gün gecince mi siz doktora gittiğinizde cıktı btcg de gebelik?

Ayyy me de güzel sanki agzınızdan bal damlıyor acaba bende demi oylee erken oldugu ıcın cıkmıyor, 3 gün gecince mi siz doktora gittiğinizde cıktı btcg de gebelik?

Evet canım 3 gün geciktim. 25 kasımda adet olmadım 28 kasımda doktora gittim ben safra kesesinden ameliyat olacaktım ameliyat edecek olan doktor güncel gebeliğe baktır demişti benimde gecince gittim ama bende kist vardı adetlerim 40 günü bile buluyordu o yüzden gecikmek benim için sorun değildi hatta kadın Doğum doktoruna ameliyat için istendiğini söyledim muayne bile etmedi direk teste gönderdi değerim cıktı ki 4 haftalık öyle muayneye aldı kesemi de gördük. Seninde erken olabilir :halay:

Evet canım 3 gün geciktim. 25 kasımda adet olmadım 28 kasımda doktora gittim ben safra kesesinden ameliyat olacaktım ameliyat edecek olan doktor güncel gebeliğe baktır demişti benimde gecince gittim ama bende kist vardı adetlerim 40 günü bile buluyordu o yüzden gecikmek benim için sorun değildi hatta kadın Doğum doktoruna ameliyat için istendiğini söyledim muayne bile etmedi direk teste gönderdi değerim cıktı ki 4 haftalık öyle muayneye aldı kesemi de gördük. Seninde erken olabilir :halay:
canim cok gec oldu ama suan ben de 6+4 günlük hamileyim :anneadayı::halay:

Back
X