Hamile miyim?

Hamile miyim

• Evet

• Hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Ssedaa__22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
42
25
88
34
Merhaba. 1 aylik evliyim ve yasmin d.k hapi kullaniyorum. 3. kutidan 4. kutuya gecistr 7 gunluk aradan sonra 8.gun hapa basladim ama o gun iliskiye girdik. Hap korumus mudur? Birde mide yanmasi,kasik agrisi var hamile miyiimm? Yardimci olun lutfen

Merhaba. 1 aylik evliyim ve yasmin d.k hapi kullaniyorum. 3. kutidan 4. kutuya gecistr 7 gunluk aradan sonra 8.gun hapa basladim ama o gun iliskiye girdik. Hap korumus mudur? Birde mide yanmasi,kasik agrisi var hamile miyiimm? Yardimci olun lutfen
Bence gebelik yok ama sen yinede adetin gecikirse test yaptır

yasmin'in değişik değişik yan etkileri oluyor canım, ki en yan etkisiz doğum kontrol hapı olmasına rağmen. bende de bulantı, halsizlik falan yapmıştı bir dönem. eğer düzenli kullandıysan hamile değilsindir. içini rahatlatmak için bi test yapabilirsin

İlaci digru kullanmissin 8. Gun aliniyor. İliskiyede girsen korur. İlac arasinda adet olmadinmi zaten

Evet o arada adet oldum. Surekli kendimi dinliyorum,hamile miyim deyip huzurum kalmadi evlendigimden beri :KK43::KK43: midem mi bulaniyor,kasigimmi agriyor,belimde agri mi var..vs iliski sirasinda konsantre olamiyorum bi hata yapip hamile kalir miyim diye. Offff:kızgın:

Belirtiler 6.haftadan once baslamiyor. internetten gebelik testi siparis et tanesi 3 lira 5 lira. her ay 1 tane yap. Toplu alinca ucuza geliyor. Garantiye alirsin. burdan hamile miyim diye konu acarak bunu ogrenemezsin. hicbirimiz muneccim degiliz bunu burda kimse bilemez. arkadas tebrikler hamilesiniz yazmis guldurdu beni :D guzel espiriydi.

Belirtiler 6.haftadan once baslamiyor. internetten gebelik testi siparis et tanesi 3 lira 5 lira. her ay 1 tane yap. Toplu alinca ucuza geliyor. Garantiye alirsin. burdan hamile miyim diye konu acarak bunu ogrenemezsin. hicbirimiz muneccim degiliz bunu burda kimse bilemez. arkadas tebrikler hamilesiniz yazmis guldurdu beni :KK70: guzel espiriydi.

Ah o testler nerdeyse hergün yapacam bi bende çift cizgi çıkmıyor ya :)))))

Erken hamilelik testleri varmis. İliskiden 5 gun sonra yapilanlar. Onlardan yaptim negatif cikti. Bugun tekrar yapicam. Kan testi yaptirsam sonuc cikar mi,erken mi kan testi icin

Erken hamilelik testleri varmis. İliskiden 5 gun sonra yapilanlar. Onlardan yaptim negatif cikti. Bugun tekrar yapicam. Kan testi yaptirsam sonuc cikar mi,erken mi kan testi icin

Iliskiden 5 gün sonra yapılan test olsa biz niye her ay regl gününü bekleyip derde düşelim ki 5 gün sonra kana bile geçmez gebelik testte nerden çıksın

Canim eczaneden aldim dün,eczaci bayan iliskiye girdiginiz ve supheniz oldugu zaman 5 gün sonrasi dogru sonuc veriyor dedi. Diger testler de vardi ama bu farkli

arkadaşlar yarın adet olmama gerekiyor. akıntım var sürekli hafif baş ağrısı gaz var birde kabızlık acaba hamile olabilir miyim dün test yaptım ama çıkmadı

Bazı doktorlar hapı bi gün içmediğinde hamile kalacağını söylüyor. Bazıları üç ay içmesen hamşle kalamazsın diyor. test yaptır kuzum bence

Back
X