hamile miyim?

gamzelihatun54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
16
20
3
30
Arkadaşlar daha önceki konumda lekelenmem olduğumu söyledim fakat adet olmamak bekledim bugün 6 .günama olmadim . rahim tarafim hafif sisti ve kasiklarimda bbelinde bacaklarimda agrilar bitmiyor gosuslerimde sanci yapiyor . ?

6 gün gecikmem var diyosun burdan sormak yerine gidip bi test yapsan kesin sonucu alırsın zaten var mı yok mu

Burada uzaktan uzağa nasıl bilebiliriz acaba.. bir test yapsanız size kesin sonuç verir zate

Eczanede satılan gebelik tetslerinden alıp yapabilirsiniz ben adetime 5-6 gün kala gebelik testiyle öğrendim sizin 6 gün gecikmeniz varmış hayli hayli çıkar yani en azından içiniz rahatlar stres yapmazsınız

Sonuç negatif arkadaşlar .kan testi yaptilar . ilaç verdi adetin 2.günü gel hormonal bozukluk testi yapalim diye . çok üzüldüm ha . bu konuda bir bilgisi olan varmi bu testi nasip yapiyolar sonucu ney ?

Kızlar bioleyn diye bi krem var uyuşturucu onunla iliskiye gire biliyorum ben spermleri öldürür mi bilgisi olan var mı vajinismus hastasıydim bu siteyi pek bilmiyorum nasıl konu açacağımi bulamadım da

Arkadaşlar daha önceki konumda lekelenmem olduğumu söyledim fakat adet olmamak bekledim bugün 6 .günama olmadim . rahim tarafim hafif sisti ve kasiklarimda bbelinde bacaklarimda agrilar bitmiyor gosuslerimde sanci yapiyor . ?
Normalde adetlerin duzenli mi ? Eger duzenliyse hamile olabilirsin.Test yap korkma bnde adetimin 5.ci gun gecikmesnde yptim ve hamileydim.Ins seninde vardr ..

Kızlar bioleyn diye bi krem var uyuşturucu onunla iliskiye gire biliyorum ben spermleri öldürür mi bilgisi olan var mı vajinismus hastasıydim bu siteyi pek bilmiyorum nasıl konu açacağımi bulamadım da
onun yerine preseed var onu kullananlar da memnun sperm kalitesini düşüermez aksine döllenme şansını arttırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…