Hamile miyim ?

Mervikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
622
267
103
29
Mrb hanımlar eşimle ilişkiye girdik korunuyor du üstündeyken içime boşaldı koruduğunu sanıyorduk fakat koruyucu yırtılmiş hemen ella ertesi gün hapı aldım 20 dk geçmeden sizce hamile kalma durumum var mı ? Yardım edin lütfen

Prospektüsünde yazar ilişkiden kaç saat sonra alındığında ne kadar koruma sağladığı, internetten de bakabilirsiniz. En az yüzde 80dir diye tahmin ediyorum. Yumurtlama dönemindeyseniz eğer yeterli gelmemiş olabilir...

Haplar bildiğim kadarıyla gebeliği önlemede baya etkili özellikle erken alındığında. Ama sanırım 1 ay içinde birden fazla kez kullanılmamalı. Ben pek sanmıyorum hamile kalacağını ama yine de şüphen olursa test yaptırırsın.

20 dakika sonra aldım hemen ella hap baya etkili dedi ezzaci ama bilmiyorum

Yok yumurtlama dönemine varken oldu bu durum

Canım benim ellalı bi hamişliğim var şuan .. bizde gece ilişkiye girdik ben öğlen uyanınca gidip ilaç aldım bir ay öncesi hiç korunmamıştık adet olmuştum ama o ay kasımda adetten sonra işte yaptık ilacımı aldım içim rahatken ne güzel o ay adetimi bekledim ama olmadım şuan hamileyim .. yani ella 5 gün içinde bile etkili yazıyo prospktsnde ama bizde o etki olmadı .: yani olacagı varsa olur Allah dilerse olur ben buna inandım .. iyi geceler cnm

Ama

%99.9 hamile degilsin, hamileysen mucize bence :))) ama o haplari kullanmayin ya, cok zararli. Bide bu ay adetin gecikebilir bilgine, o haplar yapio oyle..

Canım ben senin olacagını sanmıyorum çünkü 20 dk diyosun ben gece uyudum öğlene kadar kalktım rahat rahat aldım ilacı ama olan olmuş zaten

%99.9 hamile degilsin, hamileysen mucize bence :))) ama o haplari kullanmayin ya, cok zararli. Bide bu ay adetin gecikebilir bilgine, o haplar yapio oyle..
Yaa içimde ki o korku gitsin de Allahın gücüne de gitmesin ama istemiyorum suan olmasın ya inşallah değilim dir

Olmazsın sen canım rahat ol .. adetine de 6 gün kalmış zatn hayatta olmazsın .. benimki adet bitti tam yumurtlama dönemi oldu yani ..

Amin canım teşkr ederim Allah dileyen herkese nasip etsin benim miniğim mucizem oldu işte

Çok erkem içmişsin sanmıyorum olsun ama yüzde 1 lik ihtimalde var sonuçta

Khaleesinin oğlu ne kadar tatlı bir bebekti Allahım bizlerede oyle bebekler nasip etsin bende got izleyenlerdenim.. snow ve khaleesi 7 krallığın sahibi olur bence .. fragmana baktın mı yeni sezonun ejderhanın biri akgezenlere dönüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…