Normalde adetlerin gecikirmi ¿Arkadaşlar merhaba. En son 23 ocakta adetim bitti. Şimdi 14 şubatta olmam gerekiyordu ama olmadım. Şu an 17 şubat hala olmadım. Bu aralar vajinal akıntım çok oluyor sürekli ağlamalarım ve her şeyi kafama takıyorum. Mide bulantım yok ama acıkıyorum sürekli. Ve durmadan tuvalete çıkıyorum. Hamilelik geçirmiş veya hamile olan bayanların özellikle cevap vermesini rica ediyorum şimdiden sağolun.
O zaman hamile olma olasılığın yüksek canım. Baş dönmesi falan da yaşıyor musun?Canım şu an eşimle köydeyizz. Buraya mecbur geldik bir haftalık bir süre daha burdayız ve çok heyecanlıyızz. Burda sağlık ocağıda yok. Çareyi buraya yazmakta buldum. Adetim çok düzenlidir. Hiç aksamaz gecikmezz. Ama bu ay böyle oldu duygu karmaşası yaşıyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim :)
adet gecikmesi stresten veya bir çok sebepten olabilir illa ki hamile olacaksın diye bir şart yok bence biraz daha beklemelisin eğer halen daha adet olmazsan test yapmanda fayda varArkadaşlar merhaba. En son 23 ocakta adetim bitti. Şimdi 14 şubatta olmam gerekiyordu ama olmadım. Şu an 17 şubat hala olmadım. Bu aralar vajinal akıntım çok oluyor sürekli ağlamalarım ve her şeyi kafama takıyorum. Mide bulantım yok ama acıkıyorum sürekli. Ve durmadan tuvalete çıkıyorum. Hamilelik geçirmiş veya hamile olan bayanların özellikle cevap vermesini rica ediyorum şimdiden sağolun.
Teşekkür ederim boşuna ümit etmişim zaten 6 gün gecikti. 6. Günün sonunda adet oldum. Çok üzgünümadet gecikmesi stresten veya bir çok sebepten olabilir illa ki hamile olacaksın diye bir şart yok bence biraz daha beklemelisin eğer halen daha adet olmazsan test yapmanda fayda var
Hava degisimindede gecikmis olabilirCanım şu an eşimle köydeyizz. Buraya mecbur geldik bir haftalık bir süre daha burdayız ve çok heyecanlıyızz. Burda sağlık ocağıda yok. Çareyi buraya yazmakta buldum. Adetim çok düzenlidir. Hiç aksamaz gecikmezz. Ama bu ay böyle oldu duygu karmaşası yaşıyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?