hamile miyim?

bebiss16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
19
3
1
Arkadaşlar merhaba. En son 23 ocakta adetim bitti. Şimdi 14 şubatta olmam gerekiyordu ama olmadım. Şu an 17 şubat hala olmadım. Bu aralar vajinal akıntım çok oluyor sürekli ağlamalarım ve her şeyi kafama takıyorum. Mide bulantım yok ama acıkıyorum sürekli. Ve durmadan tuvalete çıkıyorum. Hamilelik geçirmiş veya hamile olan bayanların özellikle cevap vermesini rica ediyorum şimdiden sağolun.

Eczaneden test al, yap. Dediğine göre 3gün gecikmiş. Hatta direkt sağlık ocağına veya hastaneye gidip kan verirsen daha doğru olur. Net bir sonuç alırsın.

Burada kimse kafasına göre bir cevap veremez tatlım. En kısa sürede güzel haberi alman dileğiyle...

Canım şu an eşimle köydeyizz. Buraya mecbur geldik bir haftalık bir süre daha burdayız ve çok heyecanlıyızz. Burda sağlık ocağıda yok. Çareyi buraya yazmakta buldum. Adetim çok düzenlidir. Hiç aksamaz gecikmezz. Ama bu ay böyle oldu duygu karmaşası yaşıyorum. Yorumun için çok teşekkür ederim :)

Normalde adetlerin gecikirmi ¿

O zaman hamile olma olasılığın yüksek canım. Baş dönmesi falan da yaşıyor musun?

hamile olma ihtimalin var anladigim kadariyla test alacak yada kan verebilecegin bi yerde bulunmuosun. internette evde hazirlana bilen gebelik testleri die birseyler okumustum ben. ne kadar dogru sonuc verio yapan varmi bilmiorum ama netten bi bak istersen en azindan doktora gidene kadar belki bi fikir verir....umarim guzel haberlerini duyariz.

Normalde gecikmez hayır çok düzenli :)
Hepinize çok teşekkür ederim.
Baş dönmesi yaşamıyorum
Sağolun hanımlar iyikii varsınız

Evde hazırlanabilen gebelik testi mi
İlk defa duyduuum ama araştırıcaam çok heyecanlıyıııımmm

ewet bende sasirmistimmm. karbonat ve limon tarzi malzemeler kullaniliyordu hatirladigim kadariyla ama ne kadar dogru cewap verir hic bit fikrim yok acikcasi...

Baktım canım :) deniycem. Sonuçları buraya yazıcam. Ama sabah ilk kalktığımda mı yapsam yoksa gündüz normal bi zamanda da yapsam olur mu ??

Bence konu sahibini regl gecikmesiyle ümitlendirmeyin arkadaşlar. Belliki çok istediği bişiy. Olumsuzla karşılaştığında dahada üzülebilir. Ayrıca 12 yıldır düzenli regl döngüm gebelik olmayan aylarda defalarca gecikti. Hatta en son gebeliğimi reglimden 5 gün önce tesadüfen öğrendim. Yani regl gecikmesi sadece gebelikte olmaz. Stres koşullar iklim bile etkileyebilir insan vücudunu. Maalesef şuan test yapana kadar beklemekten başka çareniz yok. Rabbim hayrlısını nasip etsin. inşallah sizinledirde vardır bebişiniz.

10 gün gecikince hamilesiniz diyolar bu doğru mu?
14 şubatta olmam gerekiyordu 17 şubat hala olmadım. Bi karın ağrısı da yok bende. Adet olmadan 1 gün önce sancım başlardı nebileyim kızlar şu an zaten mahrumiyet bölgesindeyim ve çok heyecanlıyım.

adet gecikmesi stresten veya bir çok sebepten olabilir illa ki hamile olacaksın diye bir şart yok bence biraz daha beklemelisin eğer halen daha adet olmazsan test yapmanda fayda var

Hava degisimindede gecikmis olabilir

Arkadaşlar merhaba,
4,5 aylık evliyim. evlenmeden önce ve sonra toplamda 2 ay hap kullandım ve aldığım duyumlardan sonra bıraktım. 2ay oldu bırakalı. En son 6 şubatta hastalandım ve 10 şubatta bitti. 2 gün önce yani 21şubatta eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı . Banyoya gidip sildim ama tedirginim. Hamile olabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…