Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm benim 13-15 gün gecikiyordu 5-6 kez test yapıyordum hep negatifti ama bu kadar geciktikten sonra testlerde olsa pozitif çıkardı stresten yada mevsimsel olablr diye düşünüyorum.
Arkadaslar en son 11 ocakta adet oldum 3 kere test yaptırdım hepsi negatif cikti butun hayellerim suya düştü cok umutlanmistim kan testi negatif cikti 11.gün test yaptirmistim acaba tekrar yapsam sonuc yine husran mi olur lutfen başına gelen varsa yardim etsin
arkadaşlar bende bugün predictor erken gebelik testi yaptım maalesef negatif çıktı, adetime 2 gün var. Belim bir gece çok fazla ağrıdı uyuyamadım ağrıdan, adet olacakmışım gibi arada bi 5 saniye falan karnıma regl sancısı giriyor, geceleri hayatım boyunca hiç tuvalete kalkmazdım ama geceleri mutlaka tuvalete kalkıyorum artık. Göğüslerimde fazla şişti, sizce hamile miyimdir ?