- 3 Eylül 2014
- 201
- 108
- 63
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
-
Bazen yanlış oluyor o yuzden. Ama bu kadar kabalaşmaniza gerek yokCanım afedersin eşşek kadar ikinci çizgi var. Bize nesini soruyorsun? Hamilesin ve de galiba miyop.
Ilk cocugunuz kendiliginden mi oldu yoksa tedaviyle mi?Eki Görüntüle 1974054
Konuyu gebelik bölümüne açtım ama cevap gelmedi bu forum daha aktif diye buraya açtım yeniden. Az önce test yaptım günüm 13 gün geçmişti. Gecikmenin ilk günü test yaptim negatif çikinca tarlusal içtim. Yine olmayinca yeniden test yaptim. Test doğru mu sizce? Yanılma payı var mıdır. Pkosluyum ilk çocuğuma 1 yıl 8 ay sonra hamile kaldım.şu an 23 aylık oğlum. Eğer test doğruysa ikinci evladim olacak.
Doktor vermişti kafama gore icmedimKeşke kafana göre ilac icmeseydin.
Tam tedaviye başlayacaktık. Rabbim nasip etti oldu çok şükür.Ilk cocugunuz kendiliginden mi oldu yoksa tedaviyle mi?
Kabalık etmek istememiştim. Sadece çok rahatsız oluyorum bu test görseli paylaşıp "kızlar sizce hamile miyim" diye soranlardan. Olan var olmayan var.Bazen yanlış oluyor o yuzden. Ama bu kadar kabalaşmaniza gerek yok
Bu kadar net çizgide olmaz, hayırlı olsun.Yanılma payı olamaz degil mi bu kadar net olunca? Kusura bakmayin sizleri de meşgul ediyorum
Doktor test yapmadan mi verdi?Doktor vermişti kafama gore icmedim
Hormonlardan herhalde sende çok alingansinAllah isteyen herkese nasip etsin. Olmayan varsa da millete sataşmak yerine dua etsin, dua istesin. Her konu actigimda buyuk pismanliklar yasiyorum gercekten. Çogunuz burada insanlara satasmak icin varsinjz. Kusura bakmayin. İyi aksamlar. Sorum bu testlerde yanilma payi var mıdır olmustu ama ne yazik ki okumadan tartisma actiniz. Hoscakalin.
Derdini fotoğraf paylaşmadan da anlatabilirdin. Fotoğraf çok gereksiz olmuş. Başkalarını da düşünmek zorundasın.Allah isteyen herkese nasip etsin. Olmayan varsa da millete sataşmak yerine dua etsin, dua istesin. Her konu actigimda buyuk pismanliklar yasiyorum gercekten. Çogunuz burada insanlara satasmak icin varsinjz. Kusura bakmayin. İyi aksamlar. Sorum bu testlerde yanilma payi var mıdır olmustu ama ne yazik ki okumadan tartisma actiniz. Hoscakalin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?