Evde test yaptım toplam 3 tane test yaptım biri 28 günde diğeri 34 digeride adetinin bitiminden 2 3 gün sonra. Kusuydum bi önceki gün ne varsa yemiştim gece yatmadan sabahta kustum bende şüphelendim yaptım negatif çıktı o daEvde mi test yaptınız yoksa hastanede mi muayene oldunuz?
Negatif çıkmışsa yoktur.
İlişkiden 2 saat sonra içtim kan testi yaptırmadımİliskiden kaç gün sonra ictiniz ertesi gün hapını
Kanda beta HCG kaç cikti
Bir leylek kapınıza gelip bırakmazsa yakın sürede bebek sahibi olmazsınız gibi görünüyor şu tablodaEvde test yaptım toplam 3 tane test yaptım biri 28 günde diğeri 34 digeride adetinin bitiminden 2 3 gün sonra. Kusuydum bi önceki gün ne varsa yemiştim gece yatmadan sabahta kustum bende şüphelendim yaptım negatif çıktı o da
Yok hamile falan değilsin. Kesin eminim!
Yok olmıyım zaten 33 ime kadarBir leylek kapınıza gelip bırakmazsa yakın sürede bebek sahibi olmazsınız gibi görünüyor şu tabloda
Bu kadar kafaya takıyorsanız hastaneye gitseydiniz keşkeYok olmıyım zaten 33 ime kadar
Kendimi geliştiremedim çocuğa bakamam şuan her anlamda
Yapma gerek yok parana yazık. Zaten tek ilişkiden hamile kalınsaydı vay ki ne vay.. Baya tesadüf denk gelmesi lazım hamilelik için. Ayrıca zaten ertesi günü hapını alıp bütün rahmi temizlemişsin. Sonra test yapmışsın hemde 3 kere hepsi negatif çıkmış. Hamilelik senin önceki ader gününle başlıyor sayılıyor. İlişkiden sonra 50 gün koysan bi 10 günde senin adet zamanın vs desen 60 gün yapar. Hiç bir hamilelik testi 2 aylık hamileliği atlamaz.İçimi bi hoş yaptınız umarım öyledir yarın bir daha test yapıcam toplam 50 küsür gün geçti ilişkinin üstünden kesin sonuç o olur heralde
Aldım da prezervatif yırtıldıBukadar dert taşa edicekseniz en başından neden önlem almiyorsunuz ve boyle strese giriyorsunuz?
Evde kendiniz yapmayın, gidin kanda baktirin...İçimi bi hoş yaptınız umarım öyledir yarın bir daha test yapıcam toplam 50 küsür gün geçti ilişkinin üstünden kesin sonuç o olur heralde
Prezervatif yirtildiysa beraber olduğunuz kişi alaydi 2. Altarnatif olan önlemini. . Şimdi bukadar düşünüyor olmaz ve kendinizi yiyip bitirmezdiniz.Aldım da prezervatif yırtıldı
Son gebeliğimde 2 aylık iken idrar stripleri negatif verdi, gittim kanda baktirdim, pozitif çıktı...ultrasonda bakıldı 9 haftalik...Yapma gerek yok parana yazık. Zaten tek ilişkiden hamile kalınsaydı vay ki ne vay.. Baya tesadüf denk gelmesi lazım hamilelik için. Ayrıca zaten ertesi günü hapını alıp bütün rahmi temizlemişsin. Sonra test yapmışsın hemde 3 kere hepsi negatif çıkmış. Hamilelik senin önceki ader gününle başlıyor sayılıyor. İlişkiden sonra 50 gün koysan bi 10 günde senin adet zamanın vs desen 60 gün yapar. Hiç bir hamilelik testi 2 aylık hamileliği atlamaz.
Hesaplayan kadın iftiharla sunar efenim
Şöyle söyliyim ben daha net olsunYapma gerek yok parana yazık. Zaten tek ilişkiden hamile kalınsaydı vay ki ne vay.. Baya tesadüf denk gelmesi lazım hamilelik için. Ayrıca zaten ertesi günü hapını alıp bütün rahmi temizlemişsin. Sonra test yapmışsın hemde 3 kere hepsi negatif çıkmış. Hamilelik senin önceki ader gününle başlıyor sayılıyor. İlişkiden sonra 50 gün koysan bi 10 günde senin adet zamanın vs desen 60 gün yapar. Hiç bir hamilelik testi 2 aylık hamileliği atlamaz.
Hesaplayan kadın iftiharla sunar efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?