- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi acbdeflg12
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 10 gün varken çok erken değil mi , yumurtlaman yeni bitti yani uzun süreli mi adet oluyorsunEki Görüntüle 3812135 Reglime 10 gün varken yaptım 5 dakika sonra çizgi böyle oldu idrarda 20 saniye tuttum ilk çizgi belliydi zaten ikincisi de yavaş yavaş böyle belirgin oldu eşimde görebiliyordu korunmasız ilişkim oldu 3-4 defa yumurtlama döneminde
Aslında şüphem vardı yapayım dedim bir bu çizgi nedir peki erken gebelik olamaz mı reglim 4 gün sürüyorCanım 10 gün varken çok erken değil mi , yumurtlaman yeni bitti yani uzun süreli mi adet oluyorsun
Yani tahmine dayalı 10 gün daha erken 8 gün sonra da olabilir bilemiyorumCanım 10 gün varken çok erken değil mi , yumurtlaman yeni bitti yani uzun süreli mi adet oluyorsun
Artimeddi ama önceden yaptığımda direk negatifti şüpheli ilişkim oldu yumurtlama dönemindeMarkası ne acaba çok yalancı pozitif veren testler var mesela b good freely say doctor bebetime falan arada artimed falan
Yumurtlama dönemin hangi güne denk geldi yavrumArtimeddi ama önceden yaptığımda direk negatifti şüpheli ilişkim oldu yumurtlama döneminde
Yumurtlama dönemim 4 aslına bakarsan tam bilmiyorumda ama 2 gün arayla 3 defa korunmasız ilişkim olduYumurtlama dönemin hangi güne denk geldi yavrum
Aşkım yine tabiki kan vermek istersen ver ama döllenme ve yerleşme beyanın yükselmesi 6 ila 12 gün arası oluyor doğru sonuç için belki pozitse bile yumurtlamadan önceki günlerde bile tutmuş olabilir ihtimal yok değil o dönemlerde sadece yumurtlama gününe kadar daha dusukYumurtlama dönemim 4 aslına bakarsan tam bilmiyorumda ama 2 gün arayla 3 defa korunmasız ilişkim oldu
Dua et lütfenKan verirsen durumdan haberdar et inşallah pozitiftir![]()
attığım fotorafta ama pozitif gibi demi belkide 10 gün önceki ilişkimden pozitif oluşmuşturKan verirsen durumdan haberdar et inşallah pozitiftir![]()
Evet resimde cizgi var ama ınsAllah yalancı pozitif degıl dır cunku daha cok erkenattığım fotorafta ama pozitif gibi demi belkide 10 gün önceki ilişkimden pozitif oluşmuştur
Ay lütfen dua edin bende size ederimEvet resimde cizgi var ama ınsAllah yalancı pozitif degıl dır cunku daha cok erken
Sonuçu buraya yazar mısın inşallah pozitiftirrAy lütfen dua edin bende size ederim
Amin tabikiSonuçu buraya yazar mısın inşallah pozitiftirr
Kimyasal gebeliği mi regle 9 gün varken öğrenmiştim, o yüzden bana erken gelmiyor. İnşallah vardırAmin tabiki