Hamile miyimdir

acbdeflg12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
B802E0CE-4C3D-40E3-B1ED-32C3C3348164.webp
Reglime 10 gün varken yaptım 5 dakika sonra çizgi böyle oldu idrarda 20 saniye tuttum ilk çizgi belliydi zaten ikincisi de yavaş yavaş böyle belirgin oldu eşimde görebiliyordu korunmasız ilişkim oldu 3-4 defa yumurtlama döneminde

Eki Görüntüle 3812135 Reglime 10 gün varken yaptım 5 dakika sonra çizgi böyle oldu idrarda 20 saniye tuttum ilk çizgi belliydi zaten ikincisi de yavaş yavaş böyle belirgin oldu eşimde görebiliyordu korunmasız ilişkim oldu 3-4 defa yumurtlama döneminde
Canım 10 gün varken çok erken değil mi , yumurtlaman yeni bitti yani uzun süreli mi adet oluyorsun

Canım 10 gün varken çok erken değil mi , yumurtlaman yeni bitti yani uzun süreli mi adet oluyorsun
Aslında şüphem vardı yapayım dedim bir bu çizgi nedir peki erken gebelik olamaz mı reglim 4 gün sürüyor

Markası ne acaba çok yalancı pozitif veren testler var mesela b good freely say doctor bebetime falan arada artimed falan

Markası ne acaba çok yalancı pozitif veren testler var mesela b good freely say doctor bebetime falan arada artimed falan
Artimeddi ama önceden yaptığımda direk negatifti şüpheli ilişkim oldu yumurtlama döneminde

IMG_7788.webp
İlk kafayı yedim sanırım çizgi görüyorum dedim eşime gösterdim o da evet bende görüyorum dedi
Kasık agrım vardı reglime 10 gün kalmasına rağmen göğüs şişliği belirgin damarlar

Yumurtlama dönemim 4 aslına bakarsan tam bilmiyorumda ama 2 gün arayla 3 defa korunmasız ilişkim oldu
Aşkım yine tabiki kan vermek istersen ver ama döllenme ve yerleşme beyanın yükselmesi 6 ila 12 gün arası oluyor doğru sonuç için belki pozitse bile yumurtlamadan önceki günlerde bile tutmuş olabilir ihtimal yok değil o dönemlerde sadece yumurtlama gününe kadar daha dusuk

Kan verirsen durumdan haberdar et inşallah pozitiftir🤗😍🫠🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Merhabalar, herkese. İlk defa yazıyorum buraya. Yumurtlama günümde korunmasız ilişki yaşadım. Reglim normalde hiç gecikmez, İlk defa 4 gün gecikti. Memelerimde hafif bi dolgunluk var ve bugün bir mememde aşırı belirgin bir damar fark ettim. Hafif kramplarım oluyor, regl ağrısından baya hafif. Sürekli değil arada oluyor ağrılar. Rahmim bazen aşağıya çekilir gibi oluyor. Bunun dışında fark ettiğim bir değişiklik yok. Sizce ihtimal var mıdır?

Back
X