9 gün adet gecikmesinden dolayı 12 Ağustos günü hastaneye gittim. Geçen sene kist probleminden dolayı ilaç kullanmıştım yine kist var sanıyordum doktor ultrason ile baktı kist yok dedi hamilelik testi yaptı. Hamile değilsin dedi alttan muayene etti yumurtalıklarin gayet sağlıklı hamile olmana engel bir durum yok dedi. Geçen pazar adet oldum dün bitti ama karnım sürekli gurul gurul hafif karın ağrım var adetim normalde 7 gün sürerdi erken bitti ve öncekiler kadar yoğun da olmadı sizce test yapmalı mıyım? Bu durumu yaşayanlar oldu mu?
çok özür diliyorum 'hamile olduğunuz kanıtlar bir şey yok' gibi yazacaktim. ama Rabbım yardımcınız olsun. Ama yumurtlama dönemi hamile kalınabilir dönem anlamına gelmektedir. Bu dönemde aktif ilişki şansınızı arttıracaktır. tekrardan Allah yardımcınız olsun.
Doktordan daha iyi bilemeyiz ki biz. Bence doktorun söylediğine güvenin. Ben de yumurtlama gününde sancı oluyorum bazen kan geliyor hatta bildiğin gebelik şüphesi yaşıyorum yumurtlama 7 gün sonra bitiyor kalıyor 6-7 günüm sonra adet oluyorum. Ve o guruldama gaz sancısı da olabilir.