- 25 Ağustos 2024
- 19
- 5
- 24
- Konu Sahibi yaseminimesin
a
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prodoctor marka 3 test yaptım sabahki silik belirgin öğlen negatif akşam üzeri hafif silik çıktıBu artımed mi? Evet pozitif duruyor fakat regliye 13 kala çıkması zor. Bu marka yalancı pozitif verdiğini duydum burada. Kan verin en neti
3 test yaptım 2 si silik çıktı 2/3 gün aralıkla tekrar test yapayım yine silik çıkarsa kan vereyim olmadıtest yanlış pozitif gösteriyor. regle 13 gğn varsa daha yeni yumurtlamışssınızdır. gebelik belli olmaz
bu kadar erken belli olmaz. bu testler herkeste çıkarıyor bu cizgiyi. veya daha gğvenilir bir markayla yapın testi. en az yumurtlamadan 12 gün gecmesi gerekir. o da en erken yani3 test yaptım 2 si silik çıktı 2/3 gün aralıkla tekrar test yapayım yine silik çıkarsa kan vereyim olmadı
Prodoctorun rengi pembe oluyor bu mavi canım. İlişkinin üzerinden kaç gün geçtiProdoctor marka 3 test yaptım sabahki silik belirgin öğlen negatif akşam üzeri hafif silik çıktı
Ay pardon day’s doctor markası ilişkiden sonra 1 hafta oldu sanırım geçen adetim çok düzensiz geldi çok kanamam oldu ama kısa sürdüProdoctorun rengi pembe oluyor bu mavi canım. İlişkinin üzerinden kaç gün geçti
Yok henüz çıkmaz teste çok erken dur bir çocuk döllesin kendini de tutunsun kana hormonu versin 1 hafta da test mi yapılır ama predictor al bunlar yalancı pozitif veriyorAy pardon day’s doctor markası ilişkiden sonra 1 hafta oldu sanırım geçen adetim çok düzensiz geldi çok kanamam oldu ama kısa sürdü
Ay evet şimdi araştırdım bir başkasıda bu testten yapmış 2 pozitif çıkıyor başka testlerde negatif çıkmış hep dediğinizden alayım dursunYok henüz çıkmaz teste çok erken dur bir çocuk döllesin kendini de tutunsun kana hormonu versin 1 hafta da test mi yapılır ama predictor al bunlar yalancı pozitif veriyor