- 4 Nisan 2023
- 122
- 99
- 28
- 30
- Konu Sahibi kahvetelvesii7

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verdim negatif çıktıEvet ama kan verin net olsun
Acaba kan’da çıkmama şansı var mıTestlere göre evet.
Birkaç gün sonra yeniden kan verin.
Benim de başıma geldi. Hatalı teste denk geldim. Kanda sonuç neyse gerçek odur. Binde bir kan hatalı çıkar. Regl gecikmesi devam ederse yine kan verin başka bir merkezde.Kan verdim negatif çıktı
Gerçekte çok sinir bozucuBenim de başıma geldi. Hatalı teste denk geldim. Kanda sonuç neyse gerçek odur. Binde bir kan hatalı çıkar. Regl gecikmesi devam ederse yine kan verin başka bir merkezde.
Bakalım hayırlısı olsun..reglden 10 gün gecince kan verin bana öyle demislerdi bi tanıdıgım 1.5 ay sonra testinde cıktı
Kan da ne zaman baktırdınızAcaba kan’da çıkmama şansı var mı
Hayatta her şeyin yanılma payı var, kan testinin ve gebelik testinin de.Acaba kan’da çıkmama şansı var mı
Yaklaşık 2 saat önceKan da ne zaman baktırdınız
Evet.. bekleyip görücez artık :)Hayatta her şeyin yanılma payı var, kan testinin ve gebelik testinin de.
İkisinden biri yanlış, o sebeple kesin sonuç için biraz bekleyip kan vermeniz mantıklı olacaktır.
Anladım. Bir kaç gün önce yaptirmişsaniz yeniden yaptırın diyecektim. Hakkınızda hayırlısı olsunYaklaşık 2 saat önce
Aminn cümlemizinAnladım. Bir kaç gün önce yaptirmişsaniz yeniden yaptırın diyecektim. Hakkınızda hayırlısı olsun