HAMİLE MİYİMM öyleyimdir inşallah

SEM2706

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
76
30
3
34
Kızlar merhaba ben bir bebeğim olsun çok istiyorum. Daha yeni evliyim ama annelik benim hayalim. Bu ay yumurtlama dönemimde bir kazamiz oldu. Bugün yarın adetimi bekliyordum. 10 gündür adet belirtilerim vardı. Bu sabah uyandigimda adet olduğumu gordum. Fakat bu saat oldu hala sadece kahverengi akıntı halinde hiç böyle olmamıştı. Ve çok az. Az önce tekrar kontrol ettim akıntı devam ve hala kırmızı değil. Kasik ağrilarim göğüste şişlik şu an var bu adette olması gerektiği gibi. Ama dediğim gbi hala kahve bu neden olabilir fikri olan varmı?

Canım bende de olmustu ama adetten 6 7 gğn onve 1 gun sürdü 5 kere falan kahve leke geldi meğerse yerleşme kanamasıymıs o insallah seninki de öyleidr

Ben 6. Haftamda yaşadım tarif ettiğini 3 gün sürdü. İnşlh hamilesindir. Test yaptın mı

Yerleşme kanaması olabilir test yap işallah hamilesidir :)

Kizlaarr merhaba 10 gundur kasıklarımda ağrı var yumurtlama gunumden 1gun sonra baslayan bi ağri cok asiri degil ama surekli kendini hissettiren ve hic dinmeyen bir agri. O tarihten beride gosu uclarimda aci ve ara ara serttlesme oluyor. Bu hamilelik belirtileri icin fazla erken gibi ama insallah hamileyimdirr. 14 subat adet gunumm umarim olmaaam

Benimde adet taraihim 14 Şubat geçen aylarda bütün belirtileri hep yasiyodum psikolojik olarak sonra adet oluyodm snra aklımdan hamileliği cikarttm bu ay hiç bir belirtim yok inşallah bu ay hamileyizdir sadece 10 gündür çok nadir iğne batması gibi bişey oluyor kasigmda

Insallah canim yaa Allah hayirlisini versin insallah ama hamilelik olsun hayirlisi bende igne batmasi gibi degilde baya baya adet sancisi gibii

Yeni evliysen hormonlar değişmiştir. Ben de 1 aylık evliyken bu dediklerini yaşadım. Birebir aynısını. Sonra adet oldum. Önden kahverengi geldi ardından kendisi. 5 aylık evliyim şuanda.

Bende 5 aylık evliyim bugün ablamla konustm 6 haftaya kadar belirtilerin bir tanesini bile yaşamamış . Bir diğer arkadaşımda 4 haftalıkken şiddetli kaşık ağrısı olmuş . Kişiden kişiye değişiyor psikoloji rahat olunca yerlescegne inanıyorum bide folikasite başladım tabi

5 aydır bir tutturamadık folikasitte içiyorum ama yok yok. Takvimi ezber ettim artık

Folik asit.onemli gercekten bende durumum bir belli olsun ona gore bir yol izlicem insallah. Tabi mutlaka degisir kiside kisiye ama isteyince bu kadar herseyden medet umuyor insan

Folik asit dr kontrolunde kullaniliyor degilmi yoksa kendimiz baslayabikiyormuyuz

Ben kendim başladım eczacıya danistim. Rahimi toparliyomus spermi daha uzun süre canlı tutuyomus içinde. Bide tabiki bebek gelişimi için

Folbiol içiyorum. Bugün adetim bitti yarın soğan kürü ne bi daha başlayacağım. Geçen sefer 10 bardak içmiştim. Ama enfeksiyon vardı ondan tutmadı. Bakalım bu ay ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…